Cancan

În ce relații a rămas Ioana Năstase cu primul soț. „E în Ministerul de Interne…”

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În ce relații a rămas Ioana Năstase cu primul soț. E în Ministerul de Interne...
În timpul căsniciei cu primul soț, Ioana Năstase a fost mereu răsfățată, primind adesea cadouri scumpe, iar de pe listă nu lipseau diamantele și hainele de firmă

Deși au divorțat, Ioana nu a mai păstrat legătura cu primul soț după 2016. Ea a declarat că preferă să nu comenteze motivele divorțului, din respect pentru actuala soție a fostului soț.

Fiul Ioanei și al primului ei soț are o relație armonioasă cu mama sa și o vizitează frecvent. De asemenea, el este implicat în afacerile tatălui său.

Fostul ei soț lucrează în cadrul Ministerului de Interne și deține afaceri comune cu fiul lor.

În ce relații a rămas Ioana Năstase cu primul soț

Ioana Năstase are un fiu din prima căsătorie, care i-a dăruit o nepoțică, făcând-o bunică la vârsta de doar 43 de ani. Aceasta se bucură de o relație excelentă cu familia fiului ei.

Pe de altă parte, relația cu fostul soț, de care a divorțat în 2016, este tensionată. Cei doi nu au mai comunicat de atunci, nici măcar detalii legate de fiul lor comun. Se pare că fostul soț al Ioanei are afaceri împreună cu fiul lor.

„Cu tatăl fiului meu n-am mai ținut legătura după divorț. Din respect pentru doamna cu care e, nu am sunat nici când a fost nunta băiatului. Fiecare și-a refăcut viața, ceea ce e și normal. Băiatul și-a petrecut ziua de naștere în Italia, cu el. Îmi pare rău că nu putut veni la lansarea documentarului lui Ilie’, a declarat Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Fostul soț al Ioanei Năstase lucrează în Ministerul de Interne

Ioana a declarat că fostul ei soț este angajat la Ministerul de Interne și deține afaceri comune cu fiul lor. Din cauza profesiei sale solicitante, fiul este crescut exclusiv de către tatăl său.

„Afacerile sunt în comun, dar de ele se ocupă băiatul nostru, deoarece taică-su e în Ministerul de Interne’, a mai povestit Ioana Năstase.

Ioana Simion a divorțat, după 20 de ani de căsătorie, acum mai bine de 8 ani. Ulterior, s-a recăsătorit cu Ilie Năstase, fostul tenismen. Relația lor a fost marcată de suișuri și coborâșuri, inclusiv despărțiri și tensiuni.

Ilie Năstase va fi din nou tătic?

Fostul mare tenismen este căsătorit cu Ioana Simion, din anul 2019. Ioana are un băiat din altă relație. Chiar dacă au avut unele neînțelegeri în timpul căsniciei lor, Ilie Năstase și Ioana au trecut peste toate și își doresc mai tare ca oricând să aibă un copil împreună

„Toate femeile sunt frumoase, dar hai să îţi spun ceva: cea mai frumoasă este ultima! Vorbesc serios… Acum încercăm să avem şi un copil (eu şi Ioana). Şi nu trebuie să se supere nimeni. Cu ea trăiesc astăzi, cu ea împart timpul, cu ea dorm, cu ea merg în vacanţe. Ioana vrea neapărat o fetiţă, are o nepoată de 5 ani, dar vrea o fetiţă. Ea are băiat. Să vedem ce facem, cum facem… Ea e mândră de băiatul ei, a lăsat tot ce a realizat copilului ei. Nu suntem un cuplu liniştit, dar nici să ne luăm la bătaie. Tot ce s-a scris a fost exagerat”, a spus Ilie Năstase.

În timpul căsniciei cu primul soț, Ioana Năstase a fost mereu răsfățată, primind adesea cadouri scumpe, iar de pe listă nu lipseau diamantele și hainele de firmă.

Adauga un comentariu