Magazin

In ceea ce priveste montajul de camere de supraveghere, pretul NU are o importanta decisiva

Publicat: 26 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
In ceea ce priveste montajul de camere de supraveghere pretul NU are o importanta decisiva

In special in tarile cu o putere de cumparare redusa, asa cum inca este, din pacate, Romania, in ciuda statutului sau de membru al Uniunii Europene de mai bine de 15 ani, pretul prea ridicat al unui produs ori serviciu poate reprezenta un „dealbreaker”, adica un motiv al clientului de a renunta la achizitie. Ne referim in special la produse ori servicii neesentiale, care pot intra in categoria de hobby-uri, mici placeri etc., spre exemplu haine, parfumuri, cadouri ori city break-uri. In schimb, cand vine vorba despre lucrurile cu adevarat importante, cum ar fi montajul de camere de supraveghere, pretul nu va „cantari” decisiv in luarea deciziei.

Instalarea unor asemenea echipamente are drept scop protectia proprietatii (apartament, casa, cladire de birouri sau teren), apropiatilor (familie, colegi etc.) si bunurilor. Avand in vedere valoarea inestimabila a tuturor acestora, atat la propriu, cat si la figurat, este logic ca o persoana responsabila nu va face rabat la calitate si va alege cele mai bune optiuni, atat in ceea ce priveste produsele propriu-zise, cat si montajul camerelor de supraveghere. Pretul, in cazul de fata, conteaza doar pentru ca respectivul cumparator sa isi estimeze mai bine cheltuielile, intrucat oricum nu il va determina sa se retraga din tranzactie.

Desi poate suna cel putin paradoxal, se spune ca, odata instalate, astfel de echipamente de securitate incep deja sa protejeze locatia deservita, chiar si daca nu sunt pornite. Cum este posibil? Prin simpla lor „prezenta”, in locuri vizibile pentru potentialii raufacatori, ele ii determina pe acestia sa renunte la planul lor, stiind ca ar putea fi surprinsi asupra faptei, recunoscuti si trasi la raspundere. Asadar, cand ne intrebam daca ar trebui sa le instalam singuri sau sa apelam la profesionisti care sa asigure montajul unor camere de supraveghere, pretul nu va influenta hotararea.

Montaj camere supraveghere, pret redus. In general, costurile instalarii acestor dispozitive sunt de cateva zeci de lei sau sute de lei per camera, insa o estimare vei putea face abia in momentul in care iti alegi echipamentele dorite. Spre exemplu, in oferta magazinului online Shop-Security.ro, gasesti sute de modele de camere analogice si digitale (IP), exclusiv de la brand-uri recunoscute la nivel international in domeniu, precum Hikvision, Dahua, Asytech, Guard View sau PXW, de la cateva zeci de lei la cateva zeci de mii de lei. Bineinteles, cu cat sistemul pentru care optezi este mai performant, cu atat creste si gradul de dificultate a amplasarii acestuia, pentru o functionalitate desavarsita.

Prin urmare, iti sugeram sa achizitionezi si servicii de montaj camere supraveghere, pretul fiind unul aproape neglijabil, dupa cum ai observat deja. Compania mentionata anterior furnizeaza inclusiv instalarea echipamentului cumparat, tot ce trebuie sa faci fiind sa inaintezi o solicitare in care sa mentionezi numele, adresa, telefonul, e-mail-ul, orasul si judetul. In functie de aceste date, dar si de comanda propriu-zisa, vei afla cu exactitate costurile totale ale operatiunii si te vei putea bucura de liniste si siguranta deplina, stiind ca oamenii si lucrurile cele mai de pret pentru tine nu vor pati absolut nimic, chiar si cand tu nu esti acolo!

montaj camere supraveghere pret
Adauga un comentariu