Actualitate

În contextul virusului mortal din China, PSD ia măsuri: „Proiectul de Lege privind vaccinarea obligatorie este o prioritate”

Publicat: 23 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În contextul virusului mortal din China PSD ia măsuri Proiectul de Lege privind vaccinarea obligatorie este o prioritate
1

În contextul virusului mortal din China care amenință și alte state, PSD a transmis că, în viitoarea sesiune parlamentară, va avea drept prioritate Proiectul de Lege privind vaccinarea obligatorie, adăugând că sincopele în aprovizionarea cu vaccinuri trebuie rezolvate urgent.

„PSD are ca prioritate în această sesiune parlamentară Proiectul de Lege privind vaccinarea obligatorie.

Sănătatea populației este o chestiune ce ține de siguranța națională, iar pericolul reprezentat de răspândirea alarmantă a unor virusuri letale trebuie să aibă un răspuns ferm.

Vaccinarea reprezintă cea mai eficientă și mai sigură măsură pe care un stat responsabil o poate lua pentru a proteja viețile cetățenilor săi.

Lupta politică trebuie lăsată deoparte! Sincopele în aprovizionarea cu vaccinuri, asigurarea distribuției în timp util a acestora în țară, problemele legate de vaccinarea efectivă trebuie rezolvate.

Este nevoie de predictibilitate!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Adauga un comentariu