Economic Local

În Iași se va organiza evenimentul „Digital Innovation Zone Hub”, primul din regiunea Nord-Est

Publicat: 22 feb. 2020

La mijlocul lunii martie, în Iași va fi organizat evenimentul „Digital Innovation Zone Hub, the first Digital Innovation Hub in the North-East Region”. Data estimativă este 12.03.2020, iar în acest sens, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a lansat o procedură pentru cotractarea unei firme care să se ocupe de organizarea evenimentului. Valoarea estimată a achiziției publice este de 14.900 lei, fără TVA, iar firma contractantă va trebui să asigure servicii de amenajare săli, servicii de catering, servicii hoteliere și de restaurant, servicii foto-video. Data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a fost fixată la 27 februarie, fiind luată în calcul cea mai avantajoasă ofertă.

Ateliere dedicate firmelor mici și mijlocii

De asemenea, ADR Nord-Est va contacta o companie pentru organizarea unor ateliere dedicate IMM-urilor. Instituția a inițiat în acest sens o procedură proprie pentru achiziția „serviciilor necesare pentru organizarea a 12 ateliere de lucru de descoperire antreprenorială – focus grupuri EDP”. ADRNE va plăti pentru serviciile de închiriere sală și serviciile de catering o sumă de 47.000,00 lei, fără TVA.

„În situația în care, din cauze obiective, nu se justifică organizarea evenimentelor (e.g. lipsa/numărul insuficient al participanților pentru un anumit focus grup sau restructurarea domeniilor prioritare, ca rezultat al primei runde de consultări), achizitorul va comunica prestatorului, cu minim 5 zile înainte de data estimată de desfășurare a evenimentului, decizia de anulare, respectiv amânare a organizării evenimentului pentru o dată ulterioară”, au precizat reprezentanții ADRNE.loading...

Adauga un comentariu