Actualitate

În momentul arestării, frații Tate au făcut un semn bizar cu degetele. Ce reprezintă de fapt acesta

Publicat: 06 ian. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
În momentul arestării frații Tate au făcut un semn bizar cu degetele. Ce reprezintă de fapt acesta
Frații Andrew și Tristan Tate au fost arestați într-un dosar de trafic de persoane și viol

La sfârșitul anului trecut, frații Andrew și Tristan Tate au fost arestați, iar în unele imagini cei doi fac un semn ciudat cu degetele. Iar parcă pentru a adânci și mai tare misterul, Andrew Tate a lansat anumite teorii ale conspirației. Cert este că mulți internauți par să le dea crezare fraților Tate, în legătură cu bizareriile promovate.

Frații Andrew și Tristan Tate se află în arest preventiv pentru 30 zile, din data de 30 decembrie. Aceștia au fost săltați de procurori după o descindere la vila acestora din Pipera, dar și la studioul de videochat pe care îl dețineau.

De ce au făcut frații Tate acel semn cu degetele

Celebrii frați Andrew și Tristan Tate, arestați săptămâna trecută într-un dosar de trafic de persoane și viol, au fost văzuți făcând un semn bizar cu mâna, în timp ce erau urcați în mașinile de poliție.

Reacționând la fotografiile din momentul arestării postate online, mai mulți internauți au comentat semnele neobișnuite cu mâna pe care păreau să le facă ambii frați în imagini de preluate de televiziunile din România.

O imagine a lui Tristan Tate a fost distribuită de pagina de Instagram @jokezar, unde un comentator a speculat că „cere asistență de la iluminați”. Un altul a scris: „El face parte din cult. Nu-i așa?”

Semnul făcut de cei doi este de fapt Uttarabodhi Mudra, o poziție yoghină reprezentând iluminarea. Andrew Tate povestea la un moment dat că a învățat Uttarabodhi Mudra de la tatăl său, Emory Tate, un maestru internațional în șah.

„Motivul pentru care o fac este pentru că atunci când creierul tău este la fel de avansat ca al meu, trebuie să completezi circuitul. Sunt plin de electricitate, sângele meu este în flăcări. Încearcă simbolul mâinii, combină și completează circuitul corpului tău, fă ​​electronii să curgă. O fac pentru că îmi mărește puterea. Este ca o putere mai mare”, a spus Andrew Tate.

Andrew Tate și teoria conspirației

Andrew Tate însuși a promovat anumite teorii ale conspirației cu privire la arestarea sa. Acesta a postat anumite tweet-uri pe contul său în care preciza că „Matrix și-a trimis agenții” și „Dumnezeu este de partea noastră, așa că Matrix nu va câștiga”.

Acesta spunea, anterior, că lumea reală este „asemănătoare” cu ceea ce se petrecea în filmele Matrix. Andrew a susținut de mai multe ori că omenirea se află într-o realitate care este falsă. Milionarul a mai spus că această „realitate” este controlată de „oamenii din spatele mașinii media, oamenii care sunt la conducerea lumii”.

Uttarabodhi este un cuvânt sanscrit format din două cuvinte – Uttara care înseamnă „în sus” și Bodhi care înseamnă „spre trezire”. Prin urmare, coincide în mod potrivit cu mantra conspirativă a lui Tate de „scăpare din Matrix”.

Comentarii
Adauga un comentariu