Cancan

În plină criză, Leo de la Strehaia dă lovitura: „O să iau două milioane de euro”

Publicat: 18 mart. 2020

Leo de la Strehaia este un afacerist abil, iar acum este decis să dea lovitura cu afacere imobiliară de proporții pe care a pus-o la punct chiar în Strehaia.

Mai exact, Leo de la Strehaia a decis să își vândă palatul pe care și l-a construit la Strehaia, locul său de baștină, convins că în perioada de criză banii cash sunt cei mai utili.

„Vreau să îmi vând palatul. Cer 2 milioane de euro, o să iau 2 milioane de euro, mai puțin nu las. Casa pe care am scos-o la vânzare valorează chiar mai mult, cu tot cu teren, dar mă mulțumesc cu atât”, a precizat Leo de la Strehaia. Motivele pentru care își vinde palatul le-a explicat tot Leo de la Strehaia.

„Acum am decis să îl vând pentru că trecem printr-o perioadă de criză. Situația este dificilă în România, iar eu, sincer, aș vrea să mă retrag puțin din lumea afacerilor. Oricum, pentru mine, casa este puțin cam mare, eu nu mă mai mișc așa cum mi-aș dori după accidentul vascular cerebral pe care l-am suferit, am probleme cu o mână și cu un picior, nu mai urc scările așa cum ar fi ok, mi-e greu. Așa că, după ce am discutat cu familia, am decis să mă stabilesc într-un apartament, nu am nevoie de o casă atât de mare.

În schimb, banii cash pe care i-aș putea avea după ce vând casa ar fi mai mult decât utili, cu atât mai mult cu cât am planuri serioase de viitor. O să stau în casă, la patru, cinci camere, cu soția mea, cu Dana, iar rudele mele se vor muta în casele pe care le avem pe aici, prin Strehaia. Iar acum, când e epidemia de coronavirus, dacă stau acasă, vin mulți oameni în vizită, prefer să mă izolez, să stau cu cât puțini oameni, să nu pățesc ceva mai ales că eu am probleme serioase de sănătate”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

Adauga un comentariu