BZI LIVE

LIVE VIDEO – În PREMIERĂ pentru dificila perioadă a COVID-19, în Platoul BZI LIVE este programată o emisiune așteptată de mii și mii de studenți, profesori și angajați! Invitat special, și în exclusivitate, este rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval – FOTO

Publicat: 05 oct. 2020

Marţi, 6 octombrie 2020, începând cu ora 15.00, în PREMIERĂ pentru dificila perioadă a COVID-19, în Platoul BZI LIVE este programată o emisiune așteptată de mii și mii de studenți, profesori și angajați. Invitat special, și în exclusivitate, este chiar rectorul Universității Tehnice (TUIAȘI) „Gheorghe Asachi” din Iași, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval. Acesta va oferi cele mai noi, complete și utile informații ce țin de ceea ce a însemnat activitatea educațională și administrativă în aceste săptămâni grele, ce urmează pe aceste paliere. Plecând de la cum a avut loc activitatea universitară on-line, ce măsuri de siguranță au fost luate pentru protecția anti-infecție cu coronavirus și până la sprijinul oferit autorităților locale și medicilor se va mai dialoga cu profesorul Caşcaval.

Universitatea Tehnică din Iaşi a avut cea mai bună admitere din ultimii 10 ani

Pe de altă parte, despre deschiderea noului an academic, reluarea activității educaţionale, cine participa la activitatea academică, în ce condiții se face aceasta, cum vor fi recuperate laboratoarele și activitățile practice și aplicațiile studenţilor, cum se va da examenul de licenţă, Admiterea 2020 (cea mai bună din ultimii 10 ani) vor fi alte puncte abordate cu rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași. Nu în ultimul rând, despre ceea ce se întâmpla în Campusul Studenţesc „Tudor Vladimirescu”, cum s-au redeschis căminele, proiecte și activități de viitor, realităţi educaţionale, realegerea domniei sale ca vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Rectorilor (CNR), ce trebuie îmbunătăţit în sistemul public de învăţământ superior, proiecte şi relaţii internaţionale, creşterea interesului pentru ingineri, piaţa muncii şi situaţia economică se va mai aborda cu prof. univ. dr. ing. Dan Caşcaval, rectorul Universității Tehnice din Iaşi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu