Actualitate

În sfârşit s-a hotărât să facă pasul. Deputatul scandalagiu Marius Bodea a demisionat din PNL

Publicat: 04 apr. 2020

Deputatul Marius Bodea a demisionat astăzi din PNL Iaşi. Deputatul, preşedinte al organizaţiei municipale PNL Iaşi, a demisionat din filiala pentru că a dus de râpă întreagă organizaţie prin acţiunile din ultimii ani şi că oricum ar fi pierdut alegerile.

De altfel, PNL Iaşi are ca partid pe municipiu 38 la sută, în timp ce Bodea nu trece de 16 procente. Pentru că nu îl mai sprijinea nimeni în partid, acesta a trecut la atac şi a acuzat orice liberal care i-a ieşit în cale de tot felul de situaţii.

Bodea ar trebui să fie conştient că nu mai reprezintă nimic în mediul politic local. Cu toate acestea, fostul liberal îşi caută un post călduţ şi deja discuta atât cu USR cât şi cu PLUS pentru o funcţie.

Bodea a anunţat că a demisionat abia astăzi deşi s-a lăudat peste tot încă de acum o lună ca a plecat din PNL. Demisia a fost înregistrată abia acum, după ce a fost clar că nu mai poate păcăli pe nimeni din partid cu acţiunile sale.
Comentarii
  • Da bine ca te-ai dus singur ca tare prost mai esti , oricum te da cu matura afara de peste tot. Cine sa te aleaga? La covid chinezesc ai cotizat cu ceva ?Macar putin din miliardele ciordite de peste tot…..

Adauga un comentariu