BZI LIVE

LIVE VIDEO – În Studioul BZI LIVE este invitat arheologul dr. Senica Țurcanu, coordonatorul interesantului şi atractivului Muzeu de Istorie a Moldovei de la Palatul Culturii din Iaşi – FOTO

Publicat: 18 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marţi, 19 ianuarie 2021, de la ora 15 00 în Studioul BZI LIVE este invitat arheologul dr. Senica Țurcanu, coordonatorul interesantului şi atractivului Muzeu de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” (CMNM) Iaşi! Astfel, continuând şirul emisiunilor – dialog ce au în prim – plan Istoria şi Cultură, dr. Senica Turcanu va dezvălui şi prezenta câteva elemente din fabuloasele comori aflate în frumosul şi intersantul muzeu din Palatul Culturii, despre artefacte fundamentale ce ţin de trecutul acestei zone a Moldovei, despre universul arheologiei, expoziţii, proiecte pe care le are în derulare instituţia pe care o coordonează!

Va fi o producţie proaspătă, interactivă şi savuroasa alături de un personaj pasionat, intersant care are în grijă unul dintre locurile originale şi aparte ale Iaşului! Vorbim de o pledoarie pentru trecut, arheologie, cultură, artă şi civilizaţie care, cu siguranţă, va atrage mii de privitori şi va oferi o plăcuţă incursiune legată de ceea ce au lăsat, material şi spiritual, înaintaşii noştri pe aceste meleaguri!

Urmăritorii noștri pot adresa la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu