Prima pagină » Local » În Tătărași a plouat cu gunoaie! A fost nevoie de intervenția Salubris

În Tătărași a plouat cu gunoaie! A fost nevoie de intervenția Salubris

12 nov. 2022, 02:00, 2 ,
Gabriela Corbu, în Local

Un bloc întreg a fost contaminat după ce o ieșeancă a adunat o colecție de gunoaie. A fost nevoie de intervenția Poliției și a firmei Salubris după ce în Tătărași a plouat cu gunoaie. Autoritățile au fost șocate de ceea ce au întâmpinat la fața locului.

Situație șocantă la un bloc din cartierul Tătărași. O bătrână a cauzat un dezastru după ce a adunat în garsoniera în care locuia cantități industriale de gunoi. Vecinii au intervenit cum au putut pentru a încerca să scape blocul de focarul de infecție.

 bloc

O bătrână a cauzat un dezastru după ce a adunat în garsoniera în care locuia cantități industriale de gunoi

În cartierul Tătărași a plouat cu gunoaie!

gunoi

Mormanul de gunoaie a început să fie imediat luat la purificat de oameni ai străzii și alte persoane cu speranța că vor găsi ceva bun

Locuitorii din cartierul Tătărași au fost puși în fața unei situații greu de suportat. După ce o bătrână a adunat de-a lungul timpului mai multe deșeuri situația a devenit insuportabilă pentru ceilalți locatari, iar blocul începuse să se umple de gândaci. Locatarii au încercat să rezolve situația cum au putut.

În urma curățeniei făcute de vecini, aceștia au aruncat gunoaiele tocmai de etajul 8, stârnind uimirea vecinilor și a trecătorilor de pe stradă. În timp ce un locatar scăpa de gunoiul din bloc, angajații firmei de la Salubris strângeau mizeria creată de el. Până și aceștia au fost uimiți de ceea ce au fost nevoiți să curețe din ceea ce a adunat bătrâna, care a avut și ea de suferit de pe urma propriilor acțiuni.

Mormanul de gunoaie a început să fie imediat luat la purificat de oameni ai străzii și alte persoane cu speranța că vor găsi ceva bun.

Zarva creată a adus la fața locului și Poliția Locală, care l-a amendat cu 2.000 de lei pe bărbatul care voia să salveze blocul de la o invazie cu gândaci.

„Poliția Locală a fost sesizată și când s-a dus la fața locului a constatat ceva care n-a mai văzut până în ziua de astăzi și a aplicat o sancțiune de 2000 de lei”, a declarat comisar șef, Liviu Zanfirescu, director general Poliția Locală Iași.

Salubris

Această situație i-a uimit inclusiv pe angajații de la firma Salubris

Scandal la un bloc din Tătărași

 deseuri

Un bărbat a aruncat pe geam de la etajul 8 mai mulți saci de gunoi

Au căzut gunoaie din cer deasupra unui bloc din Tătărași. Un bărbat a aruncat pe geam de la etajul 8 mai mulți saci de gunoi. Acțiunea vine în urma unei situații dezastruoase. O bătrână a adunat în garsonieră deșeuri care au dus la o invazie de gândaci, iar întreg spațiul aproape că se transformase într-un focar de infecție.

Odată cu intervenția celor de la Salubris, vecinii au făcut vâlvă în jurul blocului.

Toată această întâmplare a avut loc la blocul A3 din Tătărași, unde, o bătrână de 70 de ani umpluse locuința cu deșeuri adunate de peste tot. Întrucât acesta nu mai dădea semne de viața, președinta asociației s-a gândit să cheme pompierii pentru a putea intra în locuință. Ce au descoperit  aceștia a pus pe toată lumea în alertă. Bătrâna a fost găsită inconștientă printre munții de gunoaie, iar vecinii au intervenit imediat pentru a încerca să scape de dezastru. Bărbatul care a aruncat gunoiul, deși a vrut să fie salvatorul locatarilor, acesta s-a ales cu o amendă, despre care spune că nici nu are cum să o plătească.

Bătrâna din cauza căreia în Tătărași a plouat cu gunoaie a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Comentarii
  • In realitate s-a intimplat altceva. Batrina a cazut in casa si si-a fracturat o mina, nu a mai putut iesi din casa si o vecina a sunat la 112 . a venit Smurdul si a spart usa, a venit Ambulanta si a luat batrina. Din urma presedinta de asociatie a dat ordin celor 2 femei de servici sa intre si sa arunce tot. Astfel ca din apartament au fost aruncati saci incarcati cu tot ce era prin casa si bune si rele. Batrina este inca internata la spital si cind vine acasa o sa doarma pe jos…..inclusiv patul, salteaua, plapume, haine si tot ce s-a prins in mina au fost aruncate. Cei din presa nu au fost interesati de realitate, au prins din zbor informatia si au redat-o cum au vrut ei……. A plouat cu gunoaie….. Vedeti in poze la telem, la salubris, chiar si aici haine, scaune , pat saltea, papuci, plapume, flanele….

  • Administrator

    De ani de zile se încearcă igienizarea acelei garsoniere care este proprietatea primăriei. Maria, a fost femeie de serviciu la scările blocurilor. Garsoniera este un focar de infecție de ani de zile. Persoana amendată să facă contestație în Instanță. Dacă președinta a dispus să se facă curățenie, cu această ocazie poate plăti și amenda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *