Bursa Barfelor

În timp de pandemie, pe dom’ doctor îl doare la Guvid-19: o ține dintr-un concediu, în altul!

Publicat: 22 ian. 2021

Babetele bârfitoare încep în forță ediția de astăzi, cu una despre un doftor de pren târg, mai egzact cu un nene pre numele său Laurzbențiu Poloboc. Nenea aista e șăf de Guvid-19 pe la o clinică dintr-un spetal din centrul târgului, un spetal cu nume de sfânt! Gurile rele spun că, în ultimu’ an, nenea în halat alb a fost mai mult pren concedii, decât pe la job. Cică Poloboc își ia nevăstuica, Pictorița, și merg amândoi să se crăcească la soare pren diferite stațiuni. Asta n-ar fi o problemă foarte mare, dacă n-ar fi pandemie de Guvid-19.

Oamenii răi spun că bolnavii din clinica lui îs ca vai de capu’ lor, nu-i bagă nimeni în samă, din când în când mai vine câte un doftoraș mai mititel, ca să vadă dacă mai respiră. Mai mult, cică rudele pacienților mai trec să lase câte un pachet pe la poartă, numai că pachetele ajung la bolnavi la Sfântu’ Așteaptă! Și, uite-așa, în plină pandemie, în loc ca șăfu’ să fie la serviciu, să supravegheze tătă treaba, să facă ce trebuie să facă, pe el îl doare la Guvid-19! Bravos, națiune! Uite ăștia eroi în lupta cu virusu’ chinezesc!

 

 

Comentarii
  • o vivi,multa muie nu t-ai luat,lasati numele si hai te fut….vaca mea draga si scumpa!sa te fut ca un animeal,proasta-i ma-ta!ma-ta!si nu esti proasta,esti definitia prostimii!hai sa-ti dau la muie

  • Eiii…da nenea Poloboc asa era si inainte de pandemie, un fațarnic lipsit de etica si curaj, un laș….acum au aflat babele de practicile lui…mai sapați ca mai gasiti sefi de astia de sectii….

  • o ,cand scrieti despre #manuel onofrei leonid,un nebun -batran si betiv,cu burta pana la…de nu i se vede pula,am un pont mare #manuel onofrei leonid #dumitrascu ionut-scafandru ,un golan protejat de primarie si un mare imobiliar,care bazi l-a luat la ochi,prin frauda financiara si pacanele asa a reusit in viata cu#catalin leahu cel ce a platiti 50.000 de euro si cu #catalin avarvarei de la netinvest:)alta mare pramatie,spala toti bani si fac trafic cu….,ar fi un articol interesant daca ati reusi sa aflati despre tetra!

  • Soroboc si vivinette sunt doua scursuri ale medicinii ieșene, care s-au băgat în fata la mălai, fără a sti ca medicina interna și cardiologia nu-i de Nasu lor. Dar alături de Mita F și T. Petris se fac ca muncesc și ei în cadrul corupției cardiologice generale. Așa ca Poloboc sta cracit cu nevastă-sa numai prin concedii. Vai de bolnavii care vor mai ajunge pe mana lor !

Adauga un comentariu