Magazin

În zilele noastre, traducerile sunt o necesitate. Inova vă poate ajuta!

Publicat: 24 sept. 2021
persoană care răspunde la telefon

Până când nu vă întâlniți cu nevoia de a solicita serviciile unui traducător nu aveți în vedere cât de multe criterii ar putea fi la mijloc când vine vorba despre acest domeniu. În principiu, credeți că oricine are câteva cunoștințe de limbă străină poate traduce ceva. Lucrurile sunt mai complicate și complexe când vine vorba de acte și de portofolii de documente ce trebuie traduse. Când aveți nevoie de astfel de servicii biroul de traduceri Inova vă vine în ajutor!

Un singur drum la un birou de traduceri vă rezolvă toată problema

Planificați un drum în România în mod special pentru treburi oficiale și pentru actele necesare pe care să le puneți la punct. Timpul nu este nici el în favoarea voastră. Pentru toate aceste servicii traducere biroul de traduceri Inova vă vine în ajutor. Aici veți putea traduce din și în peste 30 de limbi străine. Poate fi vorba despre acte, despre documente de natură juridică, medicală, tehnică și nu numai.

Dacă mai punem la socoteală și că veți avea nevoie de parafa unui notar, vă veți da seama că același loc vă rezolva practic și această nevoie. Inova colaborează cu un cabinet notarial și astfel veți scurta drumul până când actele necesare vă sunt traduse și disponibile.

Servicii complete la Inova

Așa cum veți regăsi și în pagina oficială, Servicii-traduceri.ro, serviciile acestui birou de traduceri sunt vaste și acoperă nevoile unui public larg. Vorbim și despre copii legalizate aici efectuate, după ce sunt traduse, spre exemplu, despre apostilat sau supralegalizat de asemenea.

Tot aici puteți înainta solicitări privind traducerile oficiale, de acte pentru companii. Asta denotă adevăratul nivel de profesionalism la care lucrează Inova cu publicul. Nișa afacerilor este în continuă dezvoltare. Remarcăm aici o dinamică aparte. Pentru că avem tot interesul de a crea parteneriate cu cei de peste hotare, pentru că a deschide noi locații în alte țări înseamnă extinderea activității ce poate aduce succesul total. Iar pentru astfel de parteneriate tocmai bariera lingvistică nu trebuie să fie o problemă.

Indiferent că vorbim despre partener cu o firmă autohtonă ce setează termenii de colaborare cu cei de peste hotare sau invers, despre un investitor străin care bate palma cu cei din țară, Inova poate fi aliatul perfect în privința traducerilor necesare și a comunicării între cele două părți.

Traducerile sunt autorizate și nu veți plăti extra pentru asta

De cele mai multe ori triem serviciile în funcție de costuri și de bugetul disponibil. Însă această practică nu va fi de fiecare dată una sănătoasă. Descoperiți la Inova lista de tarife în funcție de tipul de traducere și de volumul de muncă. Trebuie spus că aceste traduceri sunt autorizate, iar asta nu va presupune un cost suplimentar pentru emiterea actelor cu ștampila traducătorului autorizat inclusă. Iar dacă bugetul chiar este o problemă, puteți estima mai bine prețul înainte de a solicita efectiv serviciul dorit. Iar pentru asta portalul online al celor de la Inova vă este de folos.

Contact:

[email protected]

 

 

Adauga un comentariu