Stiri si curiozitati

Înălțimea lui Adrian Minune nu se ridică nicidecum la nivelul talentului

Publicat: 01 apr. 2021

Ce înălțime are Adrian copilul Minune? Poate primul nume care ne vine în minte atunci când ne gândim la maneliști scunzi este al lui. Însă acesta nu este nici singurul care se confruntă cu acestă situație, nici cel mai mic dintre aceștia. Citește în continuare și vezi unde îl regăsești pe artist în topul „micuților celebri” dar și cât de împlinită este viața acestuia.

Ce inaltime are Adrian copilul Minune

Interpretul cunoscut pentru hit-ul ,,așa sunt zilele mele” își trăiește toate zilele de la un metru jumatate. Acesta este pe locul al doilea, însă, în topul maneliștilor scunzi. Pe primul loc, cu doar un metro înălțime, se poziționează Edy Talent. Ionuț Cercel este pe locul 3, din top 5, cu o înălțime de 1,56, urmat de Mihăiță Piticu (1,6 m) și Babi Minune (1,65m).

Copilul Minune cu trei copii minune

Adrian are, împreună cu Cati Simionescu, trei copii. Adriana are o voce deosebită cu care i-a impresionat pe jurați în cadrul show-lui TV „Vocea României”. Aceasta a interpretat deosebit piesa lui Emeli Sande, „My Kind of Love“. Adrian Jr este la fel de talentat, însă acesta, pe lângă vocea cu care a fost înzestrat, cântă și la chitară.

Cea mai cunoscută dintre ei este, însă, primul copil al acestora. Carmen Simionescu s-a căsătorit cu Bogdan Căplescu în timpul celui de-al treilea trimestru al sarcinii ei. Aceștia au împreună o fetiță care va împlini în curând, pe 1 august, vârsta de un an. Părinții acesteia au ales să o numească Sofia.

Carmen și-a început o carieră muzicală, total diferit față de cea a tatălui ei, în vara lui 2014. În 2020 aceasta a colaborat cu echipa ei pentru a crea o piesă ce interpretează celebra manea a tatălui ei, Chef de Chef. S-a bucurat de un real succes iar acum artista este împlinită din toate punctele de vedere. Fata manelistului s-a mai făcut remarcată și prin câștigarea ediției din 2015 de la ,,Te cunosc de undeva”. Are, deci, o carieră în ascensiune și este o mamă și soție o ideală. Toate acestea la doar 23 de ani!

Fiica lui Adrian a vorbit despre importanța meritocrației din poziția unui copil de artist celebru

„Niciodată nu am fost afectată în adevăratul sens al cuvântului de prejudecățile venite din cauza faptului că sunt fiica lui Adrian Minune, pentru că îmi cunosc valorile. Faptul că sunt de etnie rromă nu mă face să fiu mai prejos decât ceilalți. Consider că sunt specială, la fel cum fiecare om este special pentru ce are el, fiecare om este unic, pentru că fiecare este diferit în felul lui. Bineînțeles că m-am lovit de aceste prejudecăți, munca mea a fost pusă pe spatele tatălui meu, dar asta li se întâmplă multor oameni. Mai mult decat atât, prejudecățile oamenilor m-au ambiționat să scot ce e mai bun din mine, să le arăt oamenilor cine sunt eu cu adevărat și ce pot face eu cu toate imperfecțiunile mele”, a declarat fiica lui Adrian Minune pentru Viva.ro.

Adrian nu a fost niciodată complexat de problema staturii, chiar i-a adus mai multe benificii

Ori de câte ori a fost adusă în discuție înălțimea celebrului manelist, acesta a subliniat că el o consideră un avantaj. A declarat, de asemenea, că îi place foarte mult să fie în centrul atenției iar înălțimea l-a ajutat în acest sens. De-a lungul vremii, acesta s-a pozat în tot felul de ipostaze amuzante pe rețelele sociale și a făcut haz de necaz pe seama înălțimii lui.
Adauga un comentariu