Local

Încă o urmărire ca în filme la Iași! Un tânăr fără permis a gonit cu poliția pe urme, încercând să scape. A izbit un BMW în cursa periculoasă!

Publicat: 09 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Încă o urmărire ca în filme la Iași Un tânăr fără permis a gonit cu poliția pe urme încercând să scape. A izbit un BMW în cursa periculoasă

Încă o urmărire în trafic, la Iași. Un tânăr a gonit cu poliția pe urme, încercând să scape. Oamenii legii l-au văzut în timp ce a acroșat un BMW și au plecat în urmărirea sa. Tânărul nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale mașinii sale erau false

Încă o urmărire în trafic, la Iași! Polițiștii se aflau în trafic când au observat că un tânăr aflat la volanul unui autoturism marca Seat a acroșat un autoturism marca BMW și și-a continuat deplasarea. Atunci, oamenii legii au încercat să-l oprească, însă tânărul a călcat pedala de accelerație și a gonit cu polițiștii pe urme. În zona Tudor Neculai, tânărul a fost prins.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 6 martie, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Iași, ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Iași, având montate plăcuțe cu un număr de înmatriculare care aparținea unui alt vehicul.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 7 martie a.c., tânărul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

A ajuns în arest

După ce a petrecut câteva ore în arestul Poliției, Cosmin Astratinei a ajuns în fața magistraților. Tânărul a sperat că va fi pus în libertate, însă nu a fost așa. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de procurori pe numele lui Ilie Cosmin Astratinei. Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către individ. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest când a fost prins de polițiști, însă nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În weekend au fost prinși mai mulți șoferi fără permis. Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din comuna Grajduri. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă. Ulterior, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Iași. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că și acest bărbat are permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă.

Și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au depistat un tânăr, de 23 de ani, din orașul Târgu Frumos, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Târgu Frumos, fiind sub influența alcoolului, în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultând o valoare sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, tânărul a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. nr. 195/2002. Cercetările continuă.

Adauga un comentariu