Local

Încă un accident de motocicletă înfiorător la Iași! Un tânăr a ajuns la spital cu bucăți lipsă din cap. Medicii spun că are șanse de supraviețuire

Publicat: 31 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Încă un accident de motocicletă înfiorător la Iași Un tânăr a ajuns la spital cu bucăți lipsă din cap. Medicii spun că are șanse de supraviețuire
Doi tineri au trecut milimetric pe lângă moarte după ce s-au izbit cu motocicleta într-un gard

Încă un accident de motocicletă îngrozitor la Iași. Doi tineri au trecut milimetric pe lângă moarte după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit de un gard. Accidentul s-a produs în comuna Balș, marți noaptea, în jurul orei 1:00. Alarmați de bubuitură, localnicii au sunat la numărul unic de urgențe 112 pentru a cere ajutor.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și polițiști. A început o luptă contracronometru pentru salvarea tinerilor. Cel care conducea a fost rănit, însă nu foarte grav. Nu la fel de norocos a fost pasagerul care a suferit un traumatism sever. Ambii au ajuns la spital, iar medicii speră că vor scăpa cu viață.

Tânărul care conducea nu avea permis

Polițiștii din Iași au deschis o anchetă și fac verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

„În noaptea de 29 spre 30 august a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza comunei Balș. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un motociclu condus de un tânăr de 22 de ani, iar în urma accidentului șoferul și pasagerul aflați pe motociclu au fost răniți. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că tânărul de 22 de ani nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Accident similar

În urmă cu aproximativ două săptămâni s-a produs un accident similar la Iași. Atunci doi tineri s-au stins după ce au fost implicați într-un accident rutier. Ștefănel și Marian împărțeau aceeași pasiune: motoarele pe două roți. Vineri dimineața cei doi se aflau pe motor. Ștefănel conducea, iar Marian era pasager. Într-o curbă, tânărul a pierdut controlul motocicletei și a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât cei doi tineri au murit pe loc. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 pentru a cere ajutor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și polițiști. Din păcate pentru cei doi tineri, nu s-a mai putut face nimic.

Impactul i-a ucis pe loc

Polițiștii au intrat pe fir și au deschis o anchetă.

„La data de 19 august a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DN 28A, în afara localității Gâștești. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un motociclu și o autoutilitară, iar în urma impactului cele două persoane care se aflau pe motociclu au decedat. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Iași.

Adauga un comentariu