National

Încă un cadru medical din Galaţi a murit de COVID-19

Publicat: 05 dec. 2020
cadru medical echipat complet impotriva coronavirus
Încă un cadru medical din Galaţi a murit de coronavirus

Un medic psiholog de la Spitalul CF Galaţi a murit după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, fiind al doilea cadru medical ucis de noul virus in această săptămână. Solidaritatea Sanitară a anunţat că Irina Braşoveanu, de 48 de ani, psiholog în cadrul Spitalului CF Galaţi a murit din cauza complicaţiilor apărute pe fondul infecţiei cu coronavirus.

„Cu tristeţe, anunţăm încă un deces în rândul colegilor răpuşi în lupta împotriva COVID-19, Irina Brasovanu, 48 ani, psiholog în cadrul Spitalului CF Galaţi. Sincere condoleanţe şi recunoştinţă veşnică!” , a anunţat Solidaritatea Sanitară.

Conducerea Spitalului Judeţean Galaţi a anunţat joi decesul unui medic oftalmolog de 68 de ani, de asemenea din cauza complicaţiilor pulmonare apărute după ce cadrul medical contractase coronavirusul.

Medicul a murit în secţia de Terapie Intensivă a SJU Galaţi.

Instituţia Prefectului Judeţului Galaţi informează că sâmbătă, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică, s-au înregistrat 292 de cazuri noi de Covid 19, 125 persoane s-au vindecat iar 3 au decedat.

Situaţia epidemiologică privind COVID-19 în judeţul Galaţi se prezintă astfel: de la debutul pandemiei, în acest judeţ s-au îmbolnăvit 11.523 de persoane, 289 pierzându-şi si viaţa.

Adauga un comentariu