Actualitate

Inca un medic socheaza prin opulenta. Vezi ce vila impresionanta detine in oras – FOTO

Publicat: 16 iun. 2014

@ Este sef de clinica la un cunoscut spital din Iasi, unde si-a adus si fiica @ Are si cabinet privat de ani de zile, unde lucreaza alaturi de fiica sa @ Cativa ani a fost si directorul spitalului, fiind demis pentru management defectuos

Detine un cabinet medical cochet intr-o zona centrala a orasului si nu oricine isi permite sa plateasca o consultatie aici. Activitatea la cabinetul privat o imparte cu fiica sa, dr. Andreea Moraru. Seful Clinicii de Oftalmologie din cadrul Spitalului Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi a procedat la fel ca si colegii sai, sefi de clinica in alte spitale. Prof. dr. Danut Costin i-a gasit imediat fiicei sale, dr. Andreea Moraru, un loc in clinica pe care o conduce de ani de zile. In clinica unde tata este sef, doamna doctor este privita altfel, este protejata si poate are alte avantaje fata de colegii sai. In urma cu vreo 10 ani, prof. dr. Danut Costin a fost si managerul spitalului, dar nu a fost mentinut mult in aceasta functie pentru ca a practicat un management defectuos. In schimb, a reusit sa-si ridice o vila foarte aratoasa care se afla intr-un cartier select din municipiul Iasi. Vila cu doua niveluri se afla in Bucium, in cartierul VIP-urilor, Aleea Domenii. De altfel, prof. dr. Danut Costin este vecin cu colegul sau de la Clinica de Neurologie, prof. dr. Liviu Pendefunda din aceeasi unitate medicala, cu fostul director al Spitalului de Recuperare, dr. Octavian Petrescu. De asemenea, in cartier locuiesc si alti medici din spitalele iesene. Fara exagerare s-ar putea numi cartierul medicilor. Cu toate ca este sef de clinica, prof. dr. Danut Costin nu si-a publicat declaratia de avere, la fel ca ceilalti colegi. Sotia sefului Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul de Neurochirurgie este medic la Spitalul C. I. Parhon. Medicul oftalmolog Danut Costin are de ani de zile cabinet privat si probabil cei mai multi bani i-a adunat din serviciile medicale pe care le-a acordat pacientilor veniti aici. Preturile pe care le practica sunt destul de piperate.loading...

Comentarii
 • Profesorul doctor oftalmolog Danut Costin este doar UN MACELAR care a distrus lumina ochilor multor pacienti. Dumnezeu va avea grija!

 • Toti medicii din Iasi si-au cumparat vilele din salarii si pe munca cinstita.Treziti-va, oameni buni, in sanatate e cea mai mare mafie.

 • Iar …o loviti… de gard! Va atrageam atentia la rubrica „babelor nebune si proaste” cand il faceati sef de clinica la Spiridon, ca sunteti batuti in capul…lulii rau de tot.
  Prof. Costin nu are preturi piperate sau mai piperate decat altii, pentru consultatii de specialitate. O consultatie la el este 70 lei, iar la altii, mult mai slab pregatiti, 100 lei.
  La domnul profesor Chiselita 250 lei consultatia. Domnul profesor Dorin Chiselita este considerat cel mai bun doctor oftalmolog din oras. Iar asistentii domniei sale iau 100 lei pentru consultatie. Daca mai doriti si camp vizual, echografii, etc., pretul urca…
  Un doctor specialist ia pentru o consultatie 50 lei, la cabinetele medicale care apartin de magazinele din oras, care vand ochelari. Pana si un optometrist ia intre 30 lei si 50 lei sa stabileasca doar dioptriile…
  Un jurnalist adevarat, inainte de a scrie un reportaj, macar are bunul-simt si se informeaza, in linii generale, despre subiectul abordat…

  • Ar trebui totusi un ghid deontologic pentru jurnalisti, pentru a raspunde direct si repede in fata legii pentru genul acesta de informatii, dar si pentru limbajul de sant…e ca si cum ar spune mereu ..uite din cauza asta sunteti saraci si inapoiati…pentru ca un medic bun traieste intr o vila. E normal sa fie asa oriunde in lumea asta, dar nu i duce capul sa dezbata un proiect de lege, sa informeze despre drepturi elementare cetatenesti care ne sunt incalcate zilnic…despre bun simt in redarea articolelor nu mai vorbim. Astia ne sunt noiii formatori de opinie, deviaza atentia prin articole de acest gen scrise la comanda, de la problemele reale ale societatii, parvenitism, nepotism, si lista e lungaaaaaaaaaa…RUSINEEEEEEEE. Consideartie Dle Daniel pentru comentariu si precizare. P.S. Nu sunt medic, sunt inginer ca anticipez raspunsurile la comentariul meu.

   • Cind ii vad pe fituicarii astia cum incearca sa manipuleze, zau ca trec de partea doctorului desi nu-l cunosc. Cei mai cretini fituicari la bzi.

 • paveles.cule, daca-ai baut cerneala si probabil locuiesti intr-o pestera cu chirie, fa tata facultatea de medicina, fii un medic bun si-o sa ai si bani de-o casa. mars la munca in poola mea, nu umblati sa va curga balele pe la portile oamenilor!

 • adica daca ai facut medicina ai voie sa furi ? de ce nu va duceti la serviciu ptr a avea grija de pacienti nu sa furati ? daca lucrati precum in occident nu furati asa !

  • Stimabile bolsevic, egalitate nu exista decat in comunism si asta dupa masacrarea catorva milioane. Peste tot in lumea asta doctorii au bani, case si masini mai mari si mai frumoase decat vanzatorul de la Carrefour sau profesorul de liceu. De ce? Simplu, anii de scoala sunt dubli fata de un absolvent de liceu+formarea continua+specificul meseriei (garzi, sala, etc.). Daca am fi precum in occident pacientii ar fi politicosi, nu s-ar calca in picioare, nu ar ridica tonul, s-ar mai spala din cand in cand, si-ar respecta programarea (aia peste 3 luni) si le-ar veni frumos factura de la asigurari acasa caci numai in Romanica exista asigurari de stat ce deconteaza 100% si esti consultat in ziua prezentarii la spital. In alte locuri din lumea asta duci trimiterea la spital, iti iei programare si te intorci asa…peste cateva luni cand iti vine randul. Daca vrei musai maine, casti portofelul.

   • Bine punctat! Dar ce stiu taranii astia care nu au iesit niciodata din colcaiala asta de tara, care i-a indoctrinat din timpul comunismului si le-a spalat creierii ai toti care au bani si averi inseamna ca sunt dusmani ai poporului si hoti..peste 200 de ani poate or sa-si mai schimbe mentalitatea si poate or sa mai foloseasca apa si sapunul :)) pana atunci..Dumnezeu cu mila..mon cher

 • Saracilor frustrati si inculti: daca voua nu prea v-a fost prietena cartea si ati ajuns niste ratati saraci,asta nu inseamna catoti care au vile,fura! Daca fura,fiti siguri ca sunt luati in colimator de politie,DNA sau SRI, nu trebuie sa faceti voi ulcer gastric si sa muriti de grija caprei vecinului. Din cate se stie chiar seful BZI are o vila f mare si kitch_oasa construita ilegal pe un teren public in Bucium. papa si ramaneti asa saraci si frustrati..

Adauga un comentariu