Titlurile zilei

Incendiar: Patron de videochat din Iași, implicat într-un dosar de trafic de droguri!

Publicat: 19 feb. 2020

Un apropiat al clanului Corduneanu, care a fost ridicat de procurorii DIICOT Iași pentru trafic de droguri, a declarat că, printre cei care au consumat substanțele interzise se regăsește și un patron de firmă de videochat, Costin Bodea. Declarația a fost făcută de către Florin Vais, care este cercetat din cauza stupefiantelor

Un suspect de trafic de droguri a declarat în fața procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași cum a primit substanțele și cui i le-a dat. Printre cei menționați la audiere se regăsește și numele unui cunoscut patron de firmă de videochat din Iași, Costin Bodea.
„Cu ocazia cumetriei organizate de numitul U.M., i-am oferit cu titlu de cadou cantitatea de 3 grame de cocaină. (…) Am mai oferit numitului Bodea Costin o cantitate mică, pe care a consumat-o de față cu mine

Percheziții și reținere

Cunoscut ca apropiat al clanului Corduneanu, Florin Vais a fost săltat de oamenii legii în urmă cu câteva luni, după ce aceștia din urmă au efectuat cinci percheziții în Iași și Botoșani.
Amintim că totul a pornit de la o acțiune a ofițerilor de la Combaterea Criminalității. Ieșeanul a fost ridicat în momentul în care ar fi luat un colet care venea din străinătate. Astfel, oamenii legii au așteptat ca un autocar ce venea pe ruta Spania – Italia – România să ajungă în Iași. în autocar se afla un colet în care se găseau piese de mașini, iar, în interiorul lor, se afla ascunsă cocaină.
Anchetatorii au precizat că, în noaptea de 7 spre 8 decembrie 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui ieșean bănuit de trafic de droguri de mare risc.
Florin Vais, în vârstă de 42 de ani, a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi primit un colet care ar fi conținut droguri de mare risc.
„În vederea documentării activității infracționale a acestuia, pe data de 8 decembrie, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare, pe raza județelor Iași și Botoșani. Cinci persoane au fost duse la audieri, iar față de bărbatul de 42 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, procurorii din cadrul DIICOT Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore”, au menționat procurorii DIICOT Iași.

Alte probleme în instanță

Florin Vais are, mai nou, și alte probleme în instanțele de judecată. Recent, acesta a fost acționat în judecată de către soția sa. Femeia le cere magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să admită cererea de divorț formulată de ea. Cei doi au împreună un copil în vârstă de 12 ani.

Comentarii
Adauga un comentariu