Local

Incendiar! Studentă din Iași, șantajată cu imagini deocheate! A găsit bilețelele în ușa de la garsonieră!

Publicat: 21 feb. 2020

O studentă din Iași a trecut prin clipe cumplite, după ce ar fi fost șantajată cu imagini deocheate. În urmă cu câteva săptămâni, tânăra le-a povestit oamenilor legii că locuiește împreună cu fratele ei într-o garsonieră și că a găsit trei bilete în ușă, bilete în care erau trecute mesaje de amenințare. Polițiștii au descoperit că biletele erau lăsate de un vecin.

„Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de șantaj în formă continuată. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Agenții din cadrul Secției I de Poliție au identificat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj în formă continuată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în zilele de 27 și 28 ianuarie, acesta ar fi pus în tocul ușii de acces a locuinței unei tinere de 21 de ani, din municipiul Iași, trei bilete prin care ar fi amenințat-o cu darea în vileag a unei fapte nereale și ar fi pretins de la aceasta bani. Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe 29 ianuarie, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Cercetările continuă”, au precizat polițiștii ieșeni.

Bărbatul a fost trimis în judecată

În urmă cu două zile, Alexandru Moșu a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, sub acuzația de șantaj. Acum, urmează ca instanța să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Adauga un comentariu