Actualitate

Incendiar! Un cunoscut sindicalist dă cărţile pe faţă: Marcel Vela vrea să pună mâna pe SMURD

Publicat: 14 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiar Un cunoscut sindicalist dă cărţile pe faţă Marcel Vela vrea să pună mâna pe SMURD

Dezvăluiri incendiare făcute de Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Constractual din MAI. Acesta a dezvăluiri amănunte incredibile despre planul secret pe care Marcel Vela îl are. Preşedintele SNPPC din MAI a dezvăluit pentru bugetul.ro faptul că acesta s-a întâlnit luni cu un secretar de stat pe care l-a întrebat dacă exista vreun plan pentru organizarea începută de actualul ministru al MAI.

Dumitru Coarnă nu a primit niciun răspuns

” O organizare fără finanțare ce efect are? Ieri (n.r. – luni, 13 ianuarie 2020) am avut o întâlnire la IGPR, cu secretarul de stat Bogdan Despescu.

L-am întrebat direct câteva lucruri:

Dacă există finanțare pentru această reorganizare?
În ce valoare este suma?
Dacă au un plan de reorganizare?
După care, am continuat șirul întrebărilor tot angrenate în realitate: Cum va arăta Poliția Română în urma reorganizării? Cum va arăta Ministerul de Interne în urma reorganizării?

Niciun răspuns…”, a declarat, pentru bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

În continuarea interviului, Dumitru Coarna a afirmat că Marcel Vela vrea să pună mâna pe SMURD. Iar în urma reogarnizarii, Marcel Vela vrea să îi înlocuiască pe şefii din Poliţie, pe toţi cei care nu corespund cu profilul lui politic.

”În opinia mea, planul, în primă fază, este să pună mâna pe SMURD. Apoi, în plan B, să-l privatizeze, așa cum a dorit și Traian Băsescu. Apoi, prin reorganizare, schimbi pe cine vrei tu, fără niciun fel de problemă și atunci sigur că vor fi schimbați acei șefi de Poliție județeană, de structuri, care nu corespund profilului politic al lui Vela. Practic, nu se vine cu nimic în sprijinul cetățeanului, în sprijinul siguranței publice. Vela minte, minte opinia publică! Ca să vii cu ceva în sprijinul siguranței publice, trebuie să finanțezi sau să iei din funcții bugetate din cadrul Ministerului de Interne și să transferi la Poliție.” a declarat Dumitru Coarna pentru bugetul.ro.

Adauga un comentariu