International

Incendiile continuă în Australia. Ursuleț koala, salvat de o femeie – VIDEO

Publicat: 21 nov. 2019

Valul de incendii din pădurile Australiei continuă. Au fost surprinse imagini fabuloase unde o femeie salvează un urs koala.  Imaginile postate pe rețelele de socializare au făcut înconjurul lumii.  Momentul în care femeia salvează un urs koala de la o moarte tragică a fost apreciat de sute de mii de persoane. Internauții au reacționat pozitiv cu zeci de mii de comentarii.

Mai multe clipuri video au fost postate pe platformele de socializare cu momentul în care Lewis, ursulețul koala, a fost salvat. Incendiul devastator izbucnise într-o pădure din Australia. Imaginile cu momentul înspăimântător au stârnit reacții cu zeci de mii de comentarii ale internauților.

„A fost atât de dureros de urmărit, sărmanul pui de koala. Mulțumesc acestei doamne amabile care l-a salvat!” a precizat un internaut.

„Sunetul pe care l-a făcut puiul de koala când a fost salvat…mi-a rupt sufletul. Sper să se însănătoșească rapid” a adăugat alt utilizator.

„Este un mare act de umanitate ce a făcut această femeie. Și-a riscat propria viață pentru a-l salva.” sunt câteva dintre miile de comentarii de pe rețelele de socialiare.

Femeia care l-a salvat de la moarte pe Lewis, ursulețul koala prins într-un incendiu devastator din Australia, l-a vizitat pe acesta, la Spitalul pentru urși koala din Portul Macquarie.

„A fost îngrozitor să-l văd în flăcări. Arăta atât de lipsit de apărare. Știam că trebuie să pun ceva în jurul lui în timp ce alergam spre copac, așa că mi-am scos cămașa și l-am acoperit. Am încercat doar să-l scot din foc. Era atât de fierbinte și atât de înspăimântat.” a spus femeia.

Sue Ashton, preşedinte al Spitalului pentru Koala din Port Macquarie și-a exprimat îngrijorarea. Incendiul durează de mai bine de 2 săptămâni și a provocat decesul a sute de marsupiale care trăiesc în această zonă de reproducere.

„Când koala sunt prinşi în mijlocul flăcărilor, ei urcă în vârful unui copac şi se încolăcesc. Dacă focul trece repede şi doar le arde uşor blana, ei sunt în siguranţă, iar blana le va creşte înapoi”, a explicat ea precizând însă că în cazul în care focul persistă koala nu au nicio şansă.loading...

Adauga un comentariu