National

Incendiu cu degajări mari de fum într-un apartament din Buziaş. 13 persoane au fost evacuate

Publicat: 09 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu cu degajări mari de fum într-un apartament din Buziaş. 13 persoane au fost evacuate
Incendiu cu degajări mari de fum, într-un apartament din Buziaş

Un incendiu a izbucnit, joi seara, într-un apartament din Buziaş. Din primele informații, se pare că flăcările au cuprins un apartament.

Două persoane au fost transportate la spital după ce au inhalat fum, iar alte 13 persoane, dintre care doi copii, au fost evacuate din bloc de către echipajele ISU Timiş, informează Agerpres.

19 pompieri au intervenit la fața locului

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament în oraşul Buziaş, fiind trimişi la locul intervenţiei 19 pompieri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, două ambulanţe SMURD şi o ambulanţă SAJ.

„La sosirea forţelor şi mijloacelor la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum la un apartament situat la etajul întâi al unei clădiri cu patru nivele. Au fost evacuate 13 persoane, dintre care doi copii.

Persoanele au fost evaluate la faţa locului de către echipajele SMURD, iar doi adulţi au fost transportaţi la spital de către ambulanţa SAJ”, a transmis Elena Megherea.

Doi copii s-au aventurat cu bicicletele pe apa îngheţată a unui lac, dar gheaţa s-a rupt

Un alt incident a avut loc în judeţul Argeş. Din primele informații, se pare că doi s-au aventurat cu bicicletele pe apa îngheţată a unui lac, dar gheaţa s-a rupt. Copiii au fost scoşi din apă de un localnic, conştienţi, fiind transportaţi la spital.

„Pompierii din Argeş au intervenit, joi seară, după ce au fost sesizaţi că doi copii ar fi căzut în apa unui lac, în localitatea Oarja. Este vorba despre doi copii care s-ar fi aventurat cu bicicletele pe lac, iar gheaţa fiind subţire, s-ar fi spart, aceştia căzând în apă”, au transmis pompierii.

Potrivit acestora, cei doi copii, cu vârstele de aproximativ 14 ani, au fost scoşi din apă de către un localnic, unul dintre aceştia deplasându-se singur la domiciliu, iar cel de-al doilea fiind dus de către localnicul respectiv.

Adauga un comentariu