National

Incendiu de proporții în Vrancea: ard 40 de hectare de pădure și 50 de hectare de vegetație uscată – VIDEO

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu de proporții în Vrancea ard 40 de hectare de pădure și 50 de hectare de vegetație uscată - VIDEO
Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, în comuna Sihlea, județul Vrancea

În această după-amiază a izbucnit un incendiu puternic în comuna Sihlea, județul Vrancea. Flăcările afectează 50 de hectare de vegetaţie uscată şi 40 de hectare de pădure. După primele estimări ale pompierilor, indendiul se manifestă pe o suprafață de 40 hectare pădure și aproximativ 50 hectare vegetație uscată și miriște.

ISU Vrancea informează că intervine cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ATV, două autospeciale de primă intervenție și comandă, un autocamion multirisc și o autospecială de transport persoane și victime multiple.

Mai multe echipaje au fost dislocate pentru stingerea flăcărilor

Totodată, la stingerea flăcărilor contribuie și ISU Buzău, care intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de primă intervenție și comandă și o cisternă.

La locul indicat au mai fost dislocate două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat și Buzău, o autospecială din cadrul ISU Vrancea, și SVSU Sihlea, spuplimentându-se cu alte forțe și mijloace la nevoie.

Incendiu de vegetație uscată în municipiul Iași

În urmă cu o zi a avut loc un incendiu violent de vegetație uscată și în municipiul Iași, pe strada Luca Arbore, cu pericol de propagare la autoturismele parcate în zonă. Flăcările s-au propagat la cinci autoturisme aflate la un centru de dezmembrări auto. Au ars trei mașini care se aflau la centrul de dezmembrări auto. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă.

Adauga un comentariu