National

Incendiu de proporții într-un bloc cu 10 etaje din Bacău. Aproape 80 de persoane au fost evacuate – FOTO, VIDEO

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puțin timp, a izbucnit un incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Bacău. Aproximativ 80 de persoane au fost evacuate sau au ieșit singure din apartamente.  Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, incendiul a izbucnit în jurul orei 17:20, într-un apartament de la etajul cinci al unui bloc cu 10 etaje, pe strada Castanilor, din Bacău.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, încadrate cu 17 pompieri militari, notează bacău.net.

Focul s-a manifestat la o cameră în care au ars bunuri materiale

Incendiul este localizat la ora transmiterii știrii și se lucrează pentru lichidare. Focul s-a manifestat la o cameră și au ars bunuri materiale (mobilă, textile).

„Din imobil au fost evacuate de forțele de intervenție aproximativ 60 de persoane, iar alte aproximativ 20 s-au autoevacuat”, au spus reprezentanții ISU Bacău.

Incendiu la balconului unui apartament din Iași

Reamintim că în urmă cu o săptămână a avut loc un incendiu la balconul unui imobil din Iași.

La faţa locului au fost direcţionate din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași două autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași o autoplatfotmă de salvare de la înălțime şi un echipaj de prim ajutor calificat, potrivit ISU Iaşi. Din fericire, nu au existat victime.

Adauga un comentariu