Local

Incendiu de proporții mari într-o localitate ieșeană. Aproximativ 1.000 de mp au fost acaparați de flăcări

Publicat: 28 iul. 2020

Incendiu de proporții mari într-o localitate ieșeană. O suprafață de 1.000 mp de teren unde se aflau depozitate neautorizat deșeuri a fost acaparată de flăcări. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale și nouă subofițeri de la Detașametul 2 de Pompieri Iași.

Update: Din fericire, după zeci de minute incendiul a fost lichidat. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au declarat că incendiul a pornit de la mai multe componente auto din plastic depozitate de cetățenii din localitate. Nicio persoană nu a fost rănită.

„Incendiul a fost lichidat. Erau resturi de componente auto din plastic adunate de cetăţenii din Zanea”, au transmis reprezentanții ISU.

Incendiu puternic în Iași la groapa de gunoi Țuțora

În urmă cu două zile, la groapa de gunoi Țuțora a izbucnit un incendiu. 2.000 de mp au fost acaparați de flăcări. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale dotate cu apă și spumă cu 14 subofițeri de la Detașamentul 2 Iași și o autospeciala de transport apă cu doi subofițeri de la Detașamentul 1.

Atac în stil mafiot! Un ieșean s-a trezit cu mașina incendiată! Fostul ginere, condamnat pentru violare de domiciliu și distrugere prin incendiere!

Un ieșean s-a trezit cu mașina incendiată, după un atac în stil mafiot! Fostul ginere al victimei a fost condamnat pentru violare de domiciliu și distrugere prin incendiere. Judecătorii l-au pus pe Victor Timofte să achite despăgubiri de 12.000 de lei

Atac în stil mafiot, în Iași! Un bărbat s-a trezit cu mașina incendiată! În urma incidentului, fostul ginere al victimei a fost condamnat pentru violare de domiciliu și distrugere prin incendiere!  Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Victor Timofte (44 de ani) la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 4 luni de închisoare, pentru violare de domiciliu și distrugere prin incendiere. Mai mult, ieri, instanța l-a obligat pe individ și la plata unor daune morale și materiale în valoare totală de 12.000 de lei. Decizia emisă ieri nu este definitivă.

Victor Timofte, acuzat de violare de domiciliu și distrugere prin incendiere

Victor Timofte a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași în urmă cu mai bine de 2 ani. Acuzațiile aduse acestuia de anchetatori sunt de violare de domiciliu și distrugere prin incendiere. Întreg scandalul a izbucnit după un atac în stil mafiot.

„În noaptea de 23 spre 24 decembrie 2016, în jurul orei 3:00, inculpatul Victor Timofte a pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate I.P. și a incendiat microbuzul marca Ford Transit, aparținând fiului acestuia”, au precizat anchetatorii.

Victima acestui atac în stil mafiot le-a povestit procurorilor că locuiește în zona Belvedere, din Iași, alături de soția sa și de unul dintre fii. Mai mult, bărbatul a povestit că un alt fiu a mers la muncă în Anglia și, la revenirea în țară, în septembrie 2016, și-a cumpărat un microbuz marca Ford Transit. La scurt timp, tânărul a plecat din nou în Anglia și a lăsat microbuzul în curtea casei părinților săi.  Pe 23 decembrie 2016, tatăl tânărului a fost sunat de rude, care i-au povestit că, la poarta casei, a venit ginerele său, Victor Timofte, împreună cu un alt bărbat, făcând scandal. Acesta ar fi căutat-o pe fosta sa soție, iar la plecare ar fi spus că „lucrurile nu vor rămâne așa”.

Adauga un comentariu