Actualitate

Incendiu de vegetație în Corbeanca! Pompierii au intervenit de urgență – UPDATE

Publicat: 05 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu de vegetație în Corbeanca Pompierii au intervenit de urgență - UPDATE
Incendiu de vegetație

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi seara, în Corbeanca. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă ameninţător spre casele din apropiere.

Din primele date, incendiul pare să fi izbucnit de la vegetația uscată din zonă. Alerta a fost dată de localnici, care spun că flăcările sunt mari şi se extind cu repeziciune spre casele din zonă.

UPDATE: Primii reporteri ajunși la fața locului relatează că incendiul este uriaș, dar nu se află foarte aproape de case, ci la o distanță de circa 3-4 km de case.

„Este uriaş, mult mai mare decât îmi imaginam în prima fază. Cerul se vedea roşu de la o distanţă de 7 km. Noi suntem despărtiți de o pădure şi se vedeau flăcările. Nu știam la ce să mă aștept. Se extinde foarte tare. Cerul este roşu. Nu ştiu cum vor reuși pompierii să stingă focul. Sunt imagini care seamănă cu Grecia”, a spus Nadina Câmpean la Sinteza Zilei.

Din primele date, incendiul pare să fi izbucnit de la vegetația uscată din zonă. Alerta a fost dată de localnici care spun că flăcările sunt mari şi se extind cu repeziciune spre casele din zonă.

Primarul din Corbeanca, Valeriu Anton a precizat la Antena 3 că incendiul a izbucnit acum o oră şi s-a extins din cauza vântului puternic. În zonă se află un cartier de case.

„Incendiul este între Corbeanca şi Periş. Nu este grav. E departe de case. Poliția Locală e acolo. Cred că cineva a dat foc la miriște. Sunt și pompierii. (…) Bate și vântul.” Primarul a spus că se deplasează la fața locului.

Localnicii au transmis Antenei 3 că incendiul se manifestă pe o suprafață de 500 de mp şi spun că pompierii nu au ajuns la faţa locului.

Articol în curs de actualizare

Adauga un comentariu