Prima pagină » National » Incendiu devastator la o pensiune din Delta Dunării! Pompierii intervin de urgență
Incendiu devastator la o pensiune din Delta Dunării! Pompierii intervin de urgență

Incendiu devastator la o pensiune din Delta Dunării! Pompierii intervin de urgență

10 nov. 2022, 22:41,
BZI.ro, în National

Un incendiu devastator a izbucnit la o pensiune din Caraorman, Delta Dunării. Pompierii intervin la fața locului.

„În acest moment intervin în zonă 15 subofițeri din cadrul ISU Tulcea. Se intervine cu 3 ambarcațiuni și un echipaj SMURD.

Până în acest moment, din informațiile primite de la colegii din teren, nu sunt victime, însă focul arde cu intensitate în zonă.
Într-adevăr, Delta este un teren specific și un teren aparte, nu se poate interveni decât cu ambarcațiuni. În acest moment ISU Tulcea are 9 subofițeri care sunt în permanență în zonă și intervin ori de câte ori este nevoie.

Prin apel la numărul unic de urgență 112 am fost anunțați și imediat și imediat s-a luat decizia de a se pleca cu cât mai multe echipaje”, a declarat la Antena 3 CNN Daniel Năstase, purtător de cuvânt ISU Tulcea.

Incendiu în localitatea Chicerea. O autocisternă a luat foc

Un incendiu a avut loc  în localitatea Chicerea. O autocisternă a luat foc. La fața locului se deplasează mai multe echipaje de intervenție.

„ISU Iași intervine pentru stingerea unui incendiu produs la o autocisternă, pe DN 28, în localitatea Chicerea, comuna Tomeşti. La locul intervenţiei acționează Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat.
Incendiul se manifestă la sistemul de frânare, la o roată din spate. Traficul rutier în zonă este oprit”, a transmis ISU Iași.

Premierul Ciucă a convocat Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat scoaterea din rezervele de stat a unor materiale de construcţii necesare pentru refacerea imobilelor din comuna Siriu, judeţul Buzău, afectate de un incendiu puternic în luna octombrie.

Premierul României a convocat CNSU pentru sprijinirea locuitorilor din satul Muşceluşa, comuna Siriu, judeţul Buzău, afectaţi de incendiul produs în data de 17.10.2022.

„Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat astăzi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem hibrid, în scopul adoptării unor măsuri pentru sprijinirea locuitorilor din satul Muşceluşa, comuna Siriu, judeţul Buzău, afectaţi de incendiul produs în data de 17.10.2022. Pentru continuarea refacerii unor imobile afectate de incendiu, prin hotărârea adoptată de CNSU a fost decisă scoaterea de la rezervele de stat a necesarului de materiale de construcţii necesare refacerii imobilelor afectate”, a anunţat, miercuri seară, Guvernul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *