Local

Incendiu în clădirea Judecătoriei Iași – FOTO / LIVE VIDEO – UPDATE (EXCLUSIV)

Publicat: 07 nov. 2020
Incendiu la sediul Judecătoriei Iași
Incendiu la sediul Judecătoriei Iași

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp în clădirea Judecătoriei Iași, la etajul al șaselea al clădirii, din municipiul Iași.

UPDATE: Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

UPDATE: Se efectuează verificări și în birourile alăturate, dar și la etajul V al clădirii.

UPDATE: După lichidarea incendiului, reprezentanții ISUJ Iași verifică instalația electrica de la etajul VI, din biroul care a fost afectat de foc.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat, s-a manifestat pe aproximativ 200 mp. Se verifică eventuale focare ascunse. Nu s-au înregistrat victime.

UPDATE: Forțe mobilizate la locul intervenției sunt 5 ASAS, 1 descarcerare, 2 cisterne, 2 EPA, 3 autospeciale muncă operativă. Activitatea este coordonată de către inspectorul șef, col. Grădinaru Ionuț.

UPDATE: Este vorba despre un birou de la etajul a șaselea al Judecătoriei Iași. Nu se știe deocamdată cauza, cel mai probabil un scurtcircuit.

Știrea inițială

La fața locului s-a deplasat de la Detașamentul de Pompieri 1 Iași 3 autospeciale de stingere cu 14 subofiteri și de la Detatașamentul 2 Iași: 1 EPA, 3 subofițeri. La fața locului au venit și echipaje ale jandarmerie, ale poliție și echipaje SMURD.

 

Comentarii
 • Au reusit sa-i „arda” dosarul de evaziune fiscala patronului MCM ? Gata, spaga s-a dat unde trebuie si dosarul a „ars”… cam asa se rezolva treburile prin Romania 😉

 • Iaca i-a bătut Dumnezeu pentru cum au chinuit un om nevinovat 3 ani! Unde mai pui că a dat și covidul în ei! Așa să vă bată până învățați să vă îndepliniți misiunea cu onoare și cu demnitate!

 • Terminați comentariile tâmpite!
  Vă scriu că sunt condiții deplorabile in care se desfășoară activitatea în sediul Judecatoriei Iași.
  Este o clădire veche, nefuncțională la standardele actuale. Neiluminata, neaerisita, cu WC-uri „turcești”, cu uși antice prin care răzbate zgomotul de pe holul neiluminat corespunzător și neaerisit.
  Arhivele, Registratura, celelalte birouri cu activitate pentru public, mici și înghesuite, holurile nefuncționale, cu arestații care se intersectează mereu cu justițiabilii…
  Sunt multe de scris.
  Condițiile în care lucrează funcționarii sunt deplorabile. Dar dacă nu vă gândiți la funcționari,
  ganditi-va mai atent la justițiabili, care sunt nevoiți să suporte condițiile mizerabile și riscă să se îmbolnăvească mergând cu anii prin instanta. Intrați într-o sală de judecată și convingeți-va singuri!
  Mergeți la Arhiva, la Registratura, la WC! Acolo unde justițiabilii (cetățenii obișnuiți) intra in contact cu Judecătoria Iași, ca funcționalitate și condiții oferite celui care are un proces!
  Pandemia a făcut să dispară cel puțin aglomerația, dar condițiile pentru justițiabili rămân sub orice critică în continuare!

 • Io aș lua o echipă de meseriași și aș verifica instalațiile electrice. Adică, separ circuitul electric pe palierul respectiv și mă apuc de măsurat cablurile. Posibil să fie un scurtcircuit pe undeva. Sau o topire a conductorului, prin arc electric.

 • Da de spaga care o ei de ce nu ziceti? …. Ca dati suspendari la frade de zeci de mil de euro… Si la o gainarie zeci de ani…de puscarie…. Desteapta justitia asta….. Da Dumnezeu nu doarme…. Data asta nu va gasit acasa.. Dar mai vine… Pe la voi

 • 70 la suta sau mai mult dintre asa zisii judecatori sunt corupti, nu se obosesc sa studieze dosarele, nu cunosc legile, mai mult cunoaste o lege justitiabilul si nu judecatorul ce sa mai zici oare de asa justitie intunecata , corupta, solutii dupa urechea lor desteapta si subiectivismul lor obscur, dupa pile, spaga,relatii politice, ce sa mai zici oare ce sa mai zici

 • Daca unui judecator ii intra in cont 4-5000 euro ,cum sa dea o hotarare comform legii? Iar bietului om care isi cauta dreptatea de zeci de ani i se incalca toate drepturile castigate si i se da cu flit .Ce rost are sa ne adresam justitiei ?cand dupa acest mod de a rezolva situiatia prin justitie ,infractorii jubileaza ? CINE LUCREAZA SAMBATA NOAPTEA ?La judecatoria iasi ?un judecator cinstit si corect ?

 • NU LUCREAZA SAMBATA NOAPTEA NICI UN JUDECATOR CINSTIT SI CORECT , DOAR CEI CARE IAU SPAGA DE 4-5000 DE EURO PT . O HOTARARE IMPOTRIVA MURITORULUI DE RAND DUPA ACEST INCIDENT INFRACTORII IASULUI JUBILEAZA .LE-A IESIT SI DE DATA ASTA .

 • 70 la suta sau mai mult dintre asa zisii judecatori sunt corupti, nu se obosesc sa studieze dosarele, nu cunosc legile, mai mult cunoaste o lege justitiabilul si nu judecatorul ce sa mai zici oare de asa justitie intunecata , corupta, solutii dupa urechea lor desteapta si subiectivismul lor obscur, dupa pile, spaga,relatii politice, ce sa mai zici oare ce sa mai zici, primim palme de la Comisia Europeana ca justitia este corupta dar nu se iau masuri de la Minister, ca judecatoarea cu banii ascunsi in chiloti in sertar e plin la iasi, judecati-va prostilor cativa ani cheltuiti bani amaratilor ca solutia este impotriva dreptatii dar in mana judecatorilor corupti

 • Toate hatararile judecatoresti date de judecatori corupti, in dispretul legii, trebuie publicate pe site-ul Comisiei Europene ESTE FOARTE SIMPLU . Rusinea Romaniei rusinea Romaniei ce justitie ce judecatori

Adauga un comentariu