National

Incendiu în Harghita! Pompierii au găsit un bărbat decedat în propria casă

Publicat: 13 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu în Harghita Pompierii au găsit un bărbat decedat în propria casă
venimentul tragic a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Tulgheș

Un incendiu a avut loc în Tulgheș, din județul Harghita. O casă a luat foc, iar bărbatul care se afla în interior nu a putut fi salvat. Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de minute bune, apoi au descoperit trupul carbonizat al victimei.

Un bărbat din județul Harghita a fost găsit mort în propria locuință, în urma unui incendiu. Evenimentul tragic a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Tulgheș.

Un bărbat a murit în urma unui incendiu

Un incendiu a cuprins locuința unui bărbat din localitatea Tulgheș, din județul Harghita. Când au sosit pompierii, mansarda și acoperișul ardeau, flăcările fiind extinse pe o suprafață de 200 de metri pătrați. Din cauza fumului gros, echipajele nu au putut pătrunde în locuință.

Pentru lichidarea flăcărilor s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Pompierii din mai multe localități, Tulgheş, Borsec şi Corbu, au fost chemați în intervenție.

După ce incendiul a fost stins, în locuință a fost găsit trupul unei persoane carbonizate, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Alte două persoane au avut nevoie de îngrijirea medicilor de la SMURD în urma atacurilor de panică suferite.

După primele cercetări, sistemul de încălzire defect a produs incendiul în locuință. Pagubele materiale au fost evaluate la aproximativ 100.000 de lei.

Un alt incendiu a avut loc în Vaslui

În urmă cu două zile a avut loc un incendiu devastator în localitatea Coșca, din județul Vaslui. Flăcările au curprins întreaga locuință, iar un bărbat imobilizat la pat nu s-a putut salva. Acesta era și nevăzător, iar pompierii i-au găsit trupul carbonizat pe pat.

Flăcările au fost destul de mari, iar salvatorii s-au luptat mai mult pe o oră pentru a putea lichida încendiul. Casa a fost distrusă în totalitate, iar bărbatul nu ar fi avut nicio șansă de scăpare. Anchetatorii sosiți la fața locului cred că incendiul ar fi pornit de la un coș de fum care nu a fost curățat și prezenta defecte.

Adauga un comentariu