National

Incendiu într-un cartier din București. Camionul Coca-Cola a fost cuprins de flăcări – VIDEO

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Incendiu într-un cartier din București. Camionul Coca-Cola a fost cuprins de flăcări - VIDEO
Un camion cu sigla Coca-Cola a fost cuprins de flăcări

Un camion cu sigla Coca-Cola a fost cuprins de flăcări marți seara, pe o șosea principală din Bucureşti. Traficul în zonă a fost blocat. Află în rândurile de mai jos mai multe detalii despre acest subiect.

Camionul Coca-Cola îndrăgit de copii și recunoscut din reclamele de la televizor în perioada sărbătorilor de iarnă a fost imortalizat pe străzile din București. Însă, vehiculul care anunță venirea lui Moș Crăciun a putut fi văzut într-o situație mai puțin fericită, fiind surprins în flăcări. Șoferii aflați în trafic au filmat cu telefonul incidentul, care a făcut înconjurul internetului.

Camionul Coca-Cola a fost surprins în flăcări pe Șoseaua Giurgiului din București

Un TIR încărcat cu Coca-Cola a fost cuprins de flăcări, marți seară, pe Șoseaua Giurgiului din Bucureşti, la intersecția cu Drumul Găzarului, potrivit Info Trafic România, citat de Antena 3. Potrivit imaginilor și clipurilor surprinse de trecători, focul a izbucnit violent în partea din față a remorcii și s-a răspândit rapid, potrivit informațiilor transmise de româniatv.net.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale, o echipă de descarcerare și un echipaj SMURD, conform informațiilor transmise de ambele surse menționate anterior. Ulterior, se pare că șoferul a reușit să scape cu viață, după ce a decuplat capul tractor. Cu toate acestea, incidentul a reușit să îngreuneze traficul în zonă și a lăsat, în urmă, pagube de ordinul material, potrivit acelorași surse menționate mai sus.

Imaginile cu incendiul camionului au fost surprinse de şoferii aflați în trafic la acel moment şi au fost postate pe reţelele sociale. Intenauţii au făcut haz de necaz şi au comentat la postarea despre incident:

„Lui Moş Crăciun îi arde de glume înainte de sărbători”, a comentat un utilizator./„De 22 de ani tot folosesc același tir. E timpul pentru unul nou”, a spus în glumă alt utilizator./„Poate la anu nu mai începeți sărbătorile din noiembrie”, mai spune altcineva.

@marcelcristi♬ original sound – Marcel Ionita

@biannicoleta a luat foc un camion Coca Cola #sarbatorilevin #cocacola #cocacolatruck #berceni ♬ sunet original – Zmeurica Isteata

@vera_2110A luat foc Tirul de la Coca Cola

♬ sunet original – vera_2110

@looktrap Coca cola light, coca cola Normal#5pasidebine #misiuneatiktok #fyp #fy #tiktokromânia #looktrap #funnyvideos #foc #tiktok #duet #foryou ♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

@sarmalecuketchup #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp #cocacola ♬ sunet original – Zmeurica Isteata

Comentarii
Adauga un comentariu