Local

Incendiu la Iași! Un apartament a fost cuprins de flăcări – EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO

Publicat: 18 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu la Iași Un apartament a fost cuprins de flăcări - EXCLUSIV FOTO VIDEO
Echipajele care au ajuns la locul interventiei au constatat că incendiul se manifesta la un apartament la etajul 3 al blocului și apartamentul este inundat cu fum.

Duminică seara, 18 iulie, prin apel la numărul unic de urgență 112 a fost semnalat un incendiu într-un bloc din cartierul Dacia, municipiul Iași. La fața locului intervin pompieri de la Departamentul 1.

Inspectoratul pentu Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturza” al județului Iași a declarat că este vorba despre un incendiu într-un apartament de pe Aleea Prof. I. Simionescu, din municipiul Iași. Intervin două autospeciale de stingere, un echipaj de salvare de la înălțime, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de primă intervenție și descarcerare, cu 17 pompieri militari.

Echipajele care au ajuns la locul interventiei au constatat că incendiul se manifesta la un apartament la etajul 3 al blocului și apartamentul este inundat cu fum. Din apartament a fost evacuată o victimă, barbat, de aproximativ 65 de ani, conștientă. Aproximativ 15 persoane din bloc s-au autoevacuat.

Se pare că A.T. a uitat o tigaie pe foc, fapt ce a dus la izbucnirea incendiului, care a produs cantități mari de fum. Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

Filmarea poate fi văzută aici sau mai jos.

Revenim cu informații.

 

 

Adauga un comentariu