National

Incendiu puternic în București! Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu puternic în București Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului
Incendiu puternic în București! Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului

Un incendiu a izbucnit luni seară la o hală dezafectată de pe strada Spicului din București, în zona Dămăroaia, potrivit ISU. Hala are o suprafață totală de aproximativ 1.500 mp. Până în prezent nu sunt raportate persoane surprinse de flăcări.

„Datorită suprafeţei mari pe care se manifestă incendiul dispozitivul a fost suplimentat cu încă şapte autospeciale de stingere. La sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi. Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD”, a mai transmis ISU Bucureşti Ilfov.

Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului.

Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului. Focul se vede de la kilometri distanță. În zonă se află locuințe și o benzinărie, iar oamenii au auzit mai multe explozii.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la o hală dezafectată pe strada Spicului, din sectorul 1 al municipiului București.

La sosirea primelor echipaje de intervenție ardea la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 650 m².

Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de intervenție și salvare la înălțime și o ambulanță SMURD

Datorită suprafeței mari pe care se manifestă incendiul dispozitivul a fost suplimentat cu încă șapte autospeciale de stingere”, anunță ISUBIF.

Adauga un comentariu