Actualitate

Incendiu puternic în București. Pompierii intervin cu 10 autospeciale – FOTO

Publicat: 24 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu puternic în București. Pompierii intervin cu 10 autospeciale - FOTO
Un service auto arde în cartierul Militari

Pompierii au acţionat în cazul unui incendiu care a izbucnit la un service auto din Bucureşti.

Pompierii au intervenit, marţi seară, pentru a stinge flăcările în cazul unui incendiu din Bucureşti, izbucnit la un service auto din Sectorul 6. La faţa locului au intervenit 10 autospeciale de stingere.

Un service auto arde în cartierul Militari

Incendiul a izbucnit la un atelier auto situat în Sectorul 6. Din primele informaţii nu sunt victime. Service-ul arde în totalitate. Potrivit martorilor, ar fi explodat mai multe butelii în interior.

În service există câteva mașini incendiate.

Incendiu la metroul din Bucureşti. Trei staţii au fost evacuate din cauza unui fum gros

În această dimineaţă, 24 mai 2022, a fost panică după ce a izbucnit un incendiu la metroul din Bucureşti. A fost activat planul roşu de intervenţie, iar la staţia Romană au intervenit mai mulţi pompieri de urgenţă. Trei staţii au fost evacuate, după ce călătorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei s-a produs un incendiu la o garnitură de tren. Călătorii au observat un fum gros în metrou şi au sunat imediat la 112. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Planul roşu de intervenţie a fost activat şi toţi călătorii au fost evacuaţi în condiţii de siguranţă.

Potrivit ISUBIF a fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. La fața locului, au acţionat opt autospeciale de stingere și echipaje SMURD.

Şeful DSU, Raed Arafat, despre incendiul de la metroul din Bucureşti

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a menţionat astăzi, 24 mai 2022, cu privire la incendiul de la metroul din Bucureşti că a fost un incident nefericit. Medicul a transmis, de asemenea, ca în momentul de faţă nu mai sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

„Din păcate a fost un incident la metrou între Piața Romană și Piața Universității. Au fost evacuate 172 de persoane, iar 21 au avut nevoie de asistență medicală (…) Au fost persoane care au fost asistate de către specialiștii SMURD, jos, în stația de metrou. La acest moment, toate persoanele sunt evacuate și nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri suplimentare”, a spus Raed Arafat, şeful DSU.

Adauga un comentariu