National

Incendiu puternic în Buzău! Ro Alert a emis o atenţionare de ultimă oră

Publicat: 19 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu puternic în Buzău Ro Alert a emis o atenţionare de ultimă oră
Incendiu puternic în Buzău

Ro Alert la Buzău. Este un incendiu puternic la un depozit de materiale reciclabile din Buzău. Flăcările au cuprins toată clădirea. Autoritățile au transmis locuitorilor din zonă un mesaj Ro Alert. Ei sunt sfătuiți să stea în case, să închidă ușile, ferestrele și să acopere gurile de aerisire.

Incendiu devastator la Buzău
Potrivit primelor informații, focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 500 mp, însă există riscul de propagare la o hală învecinată, conform ISU Buzău. Pompierii au intervenit cu opt maşini şi o autoscară pentru stingerea flăcărilor.

În paralele, autoritățile au transmis un mesaj Ro-Alert prin care îi sfătuiesc pe oameni să rămână în casă, să țină ușile și geamurile închise, și să acopere găurile de aerisire.

„Ocoliți, evitați zona. Lăsați căi de acces libere pentru accesul forțelor de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități, inclusiv a celor care presupun evacuarea din zona expusă, restricții rutiere sau rute ocolitoare. Luați măsuri de autoprotecție. Închideți ușile și ferestrele, astupați gurile de aerisire”, au transmis autoritățile.

La fața locului au fost trimise nu mai puțin de opt mașini de intervenție. Pompierii încearcă să lichideze focul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, până la acest moment nu au fost înregistrate victime. Cel mai probabil sunt doar pagube materiale, din păcate însemnate. Nu se știe deocamdată de la ce a pornit incendiu, însă, cauza va fi stabilită de către pompieri după lichidarea flăcărilor.

Întreaga zonă a fost acoperită de un nor gros de fum.

În aceeaşi perioasă, în Iași s-a produs tot un incendiu MAJOR care a degajat mult fum. Detalii AICI DESPRE INCENDIUL DIN IAȘI

Adauga un comentariu