National

Incendiu puternic în județul Mureș. O fabrică de cherestea a fost curpinsă de flăcări

Publicat: 05 aug. 2021
pompier intervenind pentru stingerea unui incendiu
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Sturdza” al Județului Iași au intervenit în ajutorul a zeci de persoane

Incendiu la o fabrică de cherestea din Reghin. Pompierii intervin în aceste momente.

Un incendiu  a izbucnit, în această dimineaţă, la o fabrică de cherestea din Reghin, judeţul Mureş, transmite Realitatea Plus.

„Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Reghin”, a transmis ISU Mureş. Deocamdată nu sunt alte detalii despre acest incendiu. Pompierii intervin chiar în aceste momente. Aceștia încearcă să stingă focul, iar ulterior cel mai probabil va fi stabilită și cauza izbucnirii incendiului.

Incendiul de la Fabrica de Mobilă Reghin

În luna mai un incendiu puternic a izbucnit la Fabrica de Mobilă Reghin. Peste 60 de pompieri militari şi civili au intervenit timp de şapte ore pentru stingerea incendiului izbucnit la Fabrica de Mobilă Dalin din municipiul Reghin, iar în urma evenimentului au ars complet trei hale de producţie, alte două corpuri de clădire fiind afectate.

În urma incendiului, peste 300 de angajaţi au rămas practic fără locurile de muncă, întrucât flăcările au distrus aproape în totalitate utilajele şi fluxul de producţie, transmite Agerpres.

„Un incendiu violent a izbucnit în seara zilei de 30.04.2021, în jurul orelor 21:40, provocând pagube însemnate în cadrul unei fabrici de mobilă din municipiul Reghin. Au fost afectate cinci corpuri de clădire, din care trei în proporţie de 100%, pe o suprafaţă aproximativă de 1.500 mp. La locul intervenţiei s-au deplasat 6 autospeciale de stingere a incendiilor şi o autospecială pentru intervenţie la înălţimi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş împreună cu alte cinci autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul serviciilor voluntare şi din cadrul unui serviciu privat pentru situaţii de urgenţă”, a precizat atunci Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Potrivit ISU Mureş, au fost solicitate în sprijin trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, două din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Bistriţa’ al judeţului Bistriţa-Năsăud, respectiv o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Oltul’ al judeţului Harghita. Pompierii au arătat că nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite pe timpul desfăşurării acţiunilor de intervenţie.

Adauga un comentariu