Local

Incendiu puternic la o casă din municipiul Iași! Pompierii intervin în forţă pentru lichidarea acestuia – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 07 apr. 2021
un pompier cu furtun încearcă să stingă un indendiu
Incendiul a izbucnit la o casă bătrânească din municipiul Iași iar pompierii au intervenit în foță

În aceste momente, pe strada Stroici din municipiul Iași este în desfăşurare un incendiu la o casă. Pompierii intervin în forţa pentru lichidarea incendiului. Nu se cunoaşte cu exactitate cauza producerii acestuia dar din primele informaţii se pare că nu există nicio victimă.

La faţa locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie de descarcerare dar şi un echipaj de prim ajutor. Incendiul a pornit la o casă bătrânească pe o suprafaţă totală de 150 de mp.

Incendiu la o casă din municipiul Iași de pe strada Steoici. La faţa locului intervin 2 autospeciale de stingere apă şi spumă, o autospecială de intervenţie cu modul descarcerare, un echipaj de prim ajutor dar şi un autoturism de primă intervenţie de la Detaşamentul 1 Pompieri Iași. Echipajele au ajuns la faţa locului. Incendiul se manifestă generalizat la o casă bătrânească pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp. Pompierii lucrează la localizarea acestuia. spun oficialii.

UPDATE: În urma incendiului a ars locuința pe o suprafață de 80 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Adauga un comentariu