Local

Incendiu puternic la un apartament din Iaşi, soldat cu un deces. 16 subofiţeri intervin cu 3 autospeciale de stingere – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Publicat: 04 apr. 2021
Din nefericire, s-a identificat o victimă de sex feminin, aproximativ de 60 ani, care era decedata. Incendiul se manifestă în dormitor cu ardere mocnită a patului

În urmă cu puţin timp a izbucnit un incendiu puternic în Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incendiul s-a produs pe strada Decebal din municipiu. Flăcările au cuprins un apartament situat la etajul 4.

UPDATE: „Incendiul a fost lichidat. Victima Gabriela M. în vârstă de 67 ani a fost găsită în pat carbonizată. La faţa locului a venit şi soţul doamnei care a prezentat un atac de panică dar a refuzat transportul la spital. Victima la declaraţia soţului era imobilizată la pat şi fumătoare, aceasta fiind probabil sursa incendiului. Dar se aşteaptă raportul final de la pompieri. Rămâne la locul solicitării în prezenţa poliţiei”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: „Incendiu este pe strada Decebal la etajul 4. A fost găsită o persoană de sex feminin de 67 ani decedata în dormitor. Incendiul e în curs de lichidare, se afla la faţa locului un echipaj de prim ajutor de la Detaşamentul 2 şi un echipaj cu autospeciala de stingere cu apă şi spumă tot de la Detaşamentul D2”, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu.

UPDATE: Gabriela Melinte era fumătoare şi imobilizată la pat. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că incendiul ar fi izbucnit de la o ţigară. Vecinii menţionează că femeia era pictoriţă.

Reprezentanţii ISU au găsit o scrumieră în patul care a ars mocnit. La sosirea pompierilor, femeia era deja decedată, fiind intoxicată cu fum.

UPDATE: Pompierii au reușit să lichideze incendiul.

Știre inițială

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 16 subofiţeri de intervenţie cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor, dar şi o autoscară.

Din nefericire, s-a identificat o victimă de sex feminin, în vârstă de 67 ani, care era decedata. Incendiul se manifestă în dormitor cu ardere mocnită a patului.

Momentan nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

Revenim cu detalii!
Adauga un comentariu