Actualitate

Incendiu puternic la un garaj de anvelope cauciucuri din București. Pompierii intervin în forță – FOTO/ VIDEO

Publicat: 15 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu puternic la un garaj de anvelope cauciucuri din București. Pompierii intervin în forță - FOTO VIDEO
Un puternic incendiu a izbucnit luni după amiază la un garaj din sectorul 4 al municipiului București. Pompierii intervin chiar acum cu șapte autospeciale de stingere

Un puternic incendiu a izbucnit luni după amiază la un garaj din sectorul 4 al municipiului București. Pompierii intervin chiar acum cu șapte autospeciale de stingere.

Incendiu s-a produs la un garaj aflat într-o curte, de pe strada Lunca Bârzești din București, flăcările extinzându-se pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

La fața locului acționeaza 7 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane rănite, dar există pericolul de extindere la vecinatăți. Deocamdată, cauza incendiului nu a fost stabilită.

Conform ISU, garajul este lipit de o locuință, căreia îi este afectat acoperișului. De asemenea, blocul învecinat este afectat la nivelul ferestrelor și la fațadă.

Proprietarii caselor din zonă sunt foarte îngrijorați că flăcările vor ajunge și la gospădăriile lor. Mulți dintre ei au ieșit în stradă de teamă să mai stea în case.

Degajările de fum din zonă sunt foarte mari, iar vântul îngreunează localizarea incendiului.

Adauga un comentariu