National

Incendiu violent în Capitală. Două hale industriale au fost cuprinse de flăcări – Update

Publicat: 31 mai 2020

Update: 24 de autospeciale, trei autoscări, descarcerare și trei ambulante SMURD intervin în aceste momente pentru a opri incendiul. In interiorul halelor sunt depozitate, paletizat, alimente in ambalaje de plastic.

Update: Ca urmare a izbucnirii incendiului de pe Bd. Metalurgiei a fost emisă o avertizare prin sistemul Ro-Alert.

„Alertă de urgență extremă:

Incendiu major produs pe Bd. Metalurgiei, degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DUS și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, se arată în mesaj.

Știre inițială: Un incendiu puternic a izbucnit pe Bulevardul Metalurgiei din Bucureşti. Două hale industriale ard şi sunt degajări mari de fum. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe. Momentan nu se știe cu exactitate dacă există victime. În total, la incendiu au ajuns douăzeci de autospeciale, o ambulanță SMURD și o mașină de descarcerare.

„Ard două hale aflate pe Bulevardul Metalurgiei, iar circulația este închisă de colegii de la poliție pentru a facilita accesul pompierilor. Până în acest moment nu avem victime. La fața locului intervenim cu 16 autospeciale și 3 autoscări. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 18.00. În primă fază s-a intervenit cu 6 autospeciale, iar ulterior au mai fost trimise încă 10”, a declarat Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

În plus, „Bulevardul Metalurgiei este restricţionat de poliţie, pentru a se facilita accesul autospecialelor în zonă”, a mai spus reprezentantul ISU.

 

 

Adauga un comentariu