National

Incendiu violent în Capitală. Un tânăr a ars de viu în propria casă

Publicat: 11 sept. 2020
Incendiu puternic în București
Incendiu puternic în București.

Sfârșitul de săptămână aduce o nouă tragedie în București! Un bărbat, în vârstă de doar 23 de ani, a murit carbonizat în urma unui incendiu. Doar mama sa a reușit să iasă din casă la timp, salvându-și astfel viața.

Incendiu puternic în București. Un bărbat a murit carbonizat

Un apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 04.50, transmitea producerea unui incendiu pe strada Șinei, din Sectorul 5 al Capitalei. În locuință se aflau mama și băiatul ei de 23 de ani. Femeia a reușit să iasă din casa curprinsă de flăcări, însă tânărul nu a mai apucat. A fost găsit carbonizat de către autoritățile chemate la fața locului.

Incendiul risca să se propage la un alt imobil aflat în apropiere, însă pompierii au reușit să lichideze flăcările la timp. Când a aflat că băiatul a murit, femeii i s-a făcut rău. I s-au acordat îngrijiri medicale.

„După pătrunderea echipajelor de intervenţie în interiorul imobilului, a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată. Incendiul a fost stins în limitele găsite și nu au fost alte persoane care să necesite îngrijiri medicale.”, potrivit autorităților.

Pompierii sosiți la fața locului au intervenit cu trei autospeciale, una cu apa și spumă, una de descarcerare, o autoscară și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 150 mp.

Alertă de incendii în municipiul Iași. Intervenții la limită ale pompierilor de la ISU, în ultimele zile

Mai multe incendii în municipiul Iași au pus pe jar pompierii din cadrul ISU, în ultimele zile. Angajații Inspectoratului au fost solicitați să intervină în mai multe zone din municipiu pentru a lichida unele incendii. În plus, pompierii ieșeni au intervenit și în alte situații în localitățile din județ în ultima perioadă.

O serie de incendii în municipiul Iași din ultima perioadă au pus pe jar pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași. Angajații Inspectoratului au fost solicitați să intervină în mai multe zone din municipiu pentru a lichida unele incendii, dar și în alte cazuri. De asemenea, pompierii ieșeni au intervenit și în alte situații în localitățile din județ în ultima perioadă.

„Un echipaj din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. De asemenea, alte două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au intervenit în municipiul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, au arătat cei de la ISU Iași.

Incendii în municipiul Iași. Pompierii de la ISU s-au luptat cu flăcările pe un teren viran

Angajații de la ISU Iași au intervenit în municipiu și la un teren viran, unde flăcările au cuprins câteva zeci de metri pătrați.

„Un echipaj din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. În plus, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Gănești, comuna Ion Neculce, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 7.000 de metri pătrați și o tonă de coceni de porumb. S-au degradat aproximativ 50 de copaci de salcâm. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, au mai menționat cei de la ISU Iași.

Adauga un comentariu