National

Incendiu violent la Mănăstirea Agapia. O tânără a avut nevoie de îngrijiri medicale – VIDEO

Publicat: 29 apr. 2020

Incendiu puternic, marți seara spre miercuri, la două case și o anexă de la Mănăstirea Agapia, județul Neamț. O femeie, în vârstă de 22 de ani, a suferit un atac de panică și a primit asistență medicală.

Conform ISU Neamț, patru autospeciale de stingere din cadrul Detașamentul Târgu Neamț, o ambulanță SMURD și pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Când au ajuns la fața locului pompierii, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case și la nivelul acoperișului de la o casă din imediata apropiere. O femeie, în vârstă de 22 de ani, a făcut atac de panică și a primit asistență medicală de la echipajul SMURD la faţa locului, refuzând transportul la unitatea medicală

În urma incendiului izbucnit au ars o casă cu suprafața de aproximativ 180 de metri pătrați, o anexă construită din lemn de aproximativ 20 de metri pătrați, acoperișul unei case din lemn pe aproximativ 80 de metri pătrați și 8 metri de gard de lemn.

Pompierii au scos o butelie care se afla într-una din cele două case. Conform ISU Neamț, cauza cea mai probabilă a incendiului este un scurtcircuit, produs din cauza unui cablu electric defect.

Adauga un comentariu