International

Incendiul izbucnit la aeroportul din Alicante nu a fost lichidat – FOTO

Publicat: 16 ian. 2020

Aeroportul spaniol din Alicante este în continuare închis joi dimineaţă, 16 ianuarie 2020, întrucât incendiul care a izbucnit pe acoperişul aceştia nu a fost lichidat, informează France Presse.

Incendiul „este sub control, dar nu a fost stins, echipele de pompieri îşi continuă munca”, a indicat o purtătoare de cuvânt a Aena, societatea care administrează aeroportul. Redeschiderea aeroportului ar putea „interveni mai târziu, în jurul orei locale 14:00 (13:00 GMT)”, a adăugat ea, fără a putea preciza câte zboruri au fost în total anulate de închiderea acestuia.

Reamintim că incendiul, a fost declanşat miercuri şi ale cărui cauze nu sunt încă stabilite. În urma incidentului au fost evacuaţi pasagerii şi întreg personalul. De asemenea, s-au anulat zborurile şi au fost deviate avioanele spre alte aeroporturi.

„1.200 m2 de acoperiş al terminalului au fost afectate. Aeroportul Alicante-Elche este al cincilea din Spania în traficul de pasageri”, potrivit Aena, deservind în mod special staţiunea balneară Benidrom.loading...

Adauga un comentariu