Local

Încep acțiunile de dezinsecție, larvicidare și tratamente împotriva căpușelor, la Iași

Publicat: 08 mai 2020

Săptămâna aceasta începe programul de dezinsecție, larvicidare și tratamente împotriva căpușelor în Municipiul Iași. Toate serviciile menționate vor fi prestate de asocierea SC Wasval SRL – SC Mior SRL – SC Expert 3D SRL.

„Conform graficului de lucrări, firma va face operațiuni de dezinsecție pe 8, 14 și 28 mai, 4, 12, 18 și 25 iunie și 3 iulie (operațiunile din 12 iunie și 3 iulie sunt de mai mică amploare). Operațiunile de larvicidare vor avea loc pe 8 mai și 12 iunie, același program fiind și în cazul tratamentelor împotriva căpușelor.

Pentru dezinsecție pe domeniul public produsul folosit este Cymina Plus, pentru larvicidare – VectoBac, iar pentru tratamentul împotriva căpușelor – Cymina Plus. Toate produsele menționate sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu prezintă pericol pentru oameni și animale.

Orice alte informații privind modul de desfășurare a acestor acțiuni se pot obține de la prestator, la telefon 0232.254.328, sau de la Direcția Tehnică și Servicii Comunitare, la telefon 0232.267.582 (interior 148 sau 262).

Legislația în vigoare subliniază importanța și periodicitatea serviciilor de dezinsecție, precum și consecințele neefectuării acestora.”, a transmis Primăria Municipiului Iași.

Adauga un comentariu