Magazin

Incepator sau avansat, iata o tactica de pariuri online pe tenis care te-ar putea surprinde!   

Publicat: 07 apr. 2021
pariuri online

In tara noastra, diferitele strategii de pariuri online sunt deopotriva o sursa de divertisment si o sursa importanta de venit pentru multe persoane. Bineinteles, fotbalul este principalul sport regasit pe biletele pariorilor de la noi, insa tenisul este imediat in urma fotbalului, oferind optiuni deosebit de valoroase. In special in strategiile de pariuri online in sistemul live, tenisul este alegerea multor pariori, intrucat numai doua rezultate sunt posibile la sfarsitul fiecarei dispute sportive (nu exista egalitate).

In unele perioade ale anului, pot fi pauze foarte mari intre meciurile pe care le poti include intr-o strategie eficienta de pariuri online pe fotbal. Competitiile de tenis, in schimb, se desfasoara pe toata durata anului, asadar intotdeauna vei avea cateva meciuri interesante din care sa alegi. In plus, factorii care influenteaza un meci de tenis nu sunt atat de numerosi ca in fotbal.

Trebuie sa iei in calcul doar doi sportivi (exceptand meciurile de dublu), tehnologia video este mereu prezenta, publicul este tacut, suprafata de joc este intotdeauna ideala, iar meciurile se amana daca sunt conditii meteo nefavorabile.

Toate argumentele de mai sus fac din tenis un sport mult mai predictibil, motiv pentru care foarte multe strategii sunt cladite folosind meciurile importante disputate pe zgura, pe iarba sau pe hardcourt. Acest lucru nu inseamna ca surprizele sunt excluse, altfel nimeni nu ar mai urmari un meci al carui rezultat este cert inca de la primul serviciu. Cu toate acestea, strategiile de pariuri online pe tenis pot cuprinde selectii cu un grad mai mare de incredere.

pariuri online

Ce trebuie sa stii?

Foarte multi pariori gasesc optiuni deosebit de valoroase, fiindca majoritatea caselor de pariuri se concentreaza pe rezultatul final al meciurilor de tenis, nu neaparat pe desfasurarea acestora. De exemplu, unii jucatori isi pot gasi ritmul dupa cateva minute bune de joc.

Astfel, indiferent daca sunt favoriti sau “underdog”, cotele jucatorilor care intra greu in meci vor creste mult la inceputul partidei, atunci cand adversarul va prelua conducerea. Fiindca inceputul este defavorabil, acesti jucatori vor avea cote mult mai bune in primele game-uri decat inaintea meciului. Vrei sa afli cum sa folosesti aceste informatii in avantajul tau atunci cand dezvolti o strategie de pariuri online? Descopera in cele ce urmeaza!

Pariuri pe seturi pentru incepatori

Nu este obligatoriu sa ai experienta in pariurile pe tenis pentru a gasi strategia corecta, insa experienta nu are cum sa strice. Ofertele de pariuri online pe tenis pun la dispozitie o gama larga de optiuni, insa poate cea mai confortabila “zona” pentru incepatori este sistemul de pariuri live.

Cu toate ca nu exista o strategie sigura si 100% profitabila in acest domeniu, unele tactici se pot dovedi mai eficiente decat altele. Astfel, pariurile pe seturi pot oferi o valoare mai mare, mai ales multumita faptului ca majoritatea caselor de pariuri supraevalueaza favoritii din tenis. Iata ce ai putea incerca pe parcursul marilor turnee:

– intr-un meci cu favorit clar, plaseaza un pariu pe victoria jucatorului mai slab inainte de inceperea partidei;

– apoi, atunci cand favoritul este in dezavantaj la inceputul partidei, plaseaza o miza pe favorit ca va castiga fara sa piarda vreun set (cotele pe care le vei “prinde” vor fi mult mai mari decat inainte de primul serviciu);

– in majoritatea cazurilor, favoritul va reusi sa domine autoritar partida. Daca, totusi, meciul va oferi o surpriza, vei castiga pariul facut inainte de inceperea disputei.

 

Adauga un comentariu