National

Incident în Izvorani. Arde fosta vilă a lui Irinel Columbeanu

Publicat: 31 oct. 2020
Pompierii intervin la fosta vila a lui Columbeanu
Pompierii intervin la fosta vila a lui Columbeanu

Arde fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Pompierii au venit la fața locului cu 10 autospeciale. 

Arde vila din Izvorani

Flăcările se manifestă generalizat. Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu  a fost cuprinsă de flăcări în această după-amiază. Suprafața vileicompusă din parter și etaj, este de aproximativ 1000 mp. Incendiul s-a extions de la subsol către parter și a urcat la etaj. Flăcările au cuprins circular clădirea, pe toate laturile ei.

În acest moment, nu sunt informații privind eventuale victime.

Vila lui Irinel, scoasă la vânzare

Irinel Columbeanu nu mai locuiește în vila din Izvorani. Omul de afaceri s-a mutat într-un apartament cu două camere din Colentina.

Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare de către noul propietar. Prețul palatului cu 15 dormitoare depășește trei milioane de euro, ajungând la 3,9 milioane de euro. Aici sunt incluse și obiectele de artă printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa “Echilibru”. Proprietarul a anunțat în urmă cu ceva timp că vila va putea fi închiriată și pentru 15.000 de euro pe lună. Imobilul nu îi mai aparține omului deafaceri, Irinel Columbeanu, din 2012.

Irinel Columbeanu rupe tăcerea și spune cum a pierdut de fapt toată averea

Nu e niciun secret că Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului și a pierdut toată averea. Acum locuiește într-un apartament cu două camere. Altă dată milionar și obișnuit să trăiască în lux, acum experimentează niște condiții pe care nu și le închipuia. Acesta recunoaște că a pierdut aproape totul.

Fost milionar, Irinel Columbeanu le-a povestit reporterilor de la „Vorbește lumea” cum a pierdut toată averea. Astfel, acesta a rămas fără vila de la Izvorani, nu mai are mașinile de lux și nici alte bunuri de valoare. Averea lui Irinel Columbeanu s-a dus pe „apa Sâmbetei”. Tot ce a rămas din miliardele omului de afaceri este amintirea. După ce a rămas fără vila de la Izvorani, acum omul de afaceri locuiește în Colentina, într-un apartament cu două camere.

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum a pierdut toată averea

Cel care în 2007 ar fi avut o avere estimată la 150 de milioane de euro spune acum că „nu l-a interesat niciodată acumularea de averi”. Cu toate acestea, recunoaște că „sunt unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești”.

Comentarii
  • Iata unde duce lipsa celor 7 ani de acasa si a unei educatii adevarate,a copiilor de bani gata!Este odrasla lui care a fost cocolosit de mic,oferindu\i/se totul si nu astiut cum sa abiordeze viata.Acrezut ca totul i se cuvine,inclusiv fite sau copile si iataca totul se pedepseste si domnul trebuie sa suporte totul,fiind vinovat de cele intimplate.D/le Irinel,macar in ceasul al 12/lea schimbati/va d/le si lasati fitele si copii sa creasca in liniste si treceti la munca,caci , a plecat dparte si iata/va singur acum.Intelegeti ca trebuie o schimbare a felului dvs. de a fi si poate D/zeu va va ajuta.SUCCES! Acelasi B.G. din Barlad

Adauga un comentariu