Local

Incident în judeţul Iaşi. Un bărbat a murit, după ce a fost prins sub un tractor în comuna Vlădeni – UPDATE, FOTO, VIDEO

Publicat: 02 iun. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Incident în judeţul Iaşi. Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un tractor în comuna Vlădeni - UPDATE FOTO VIDEO
Incident în județul Iași

În urmă cu puţin timp a avut loc un incident în judeţul Iaşi. Din primele informaţii obtinute de către reporterii BZI, se pare că un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost prins sub un tractor, în localitatea Borşa, comuna Vlădeni. Victima a fost extrasa de catre vecini.

UPDATE: Bărbatul a fost declarat decedat.

„Persoana este declarată decedată, nu prezenta semne vitale”, a transmis ISU Iași.

UPDATE: Conform noilor date, fiul victimei încearcă să îi acorde primele îngrijiri până la sosirea medicilor, însă situaţia este extrem de critică: bărbatul nu are puls.

Ştire iniţială: La faţa locului se deplasează Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de intervenție cu module de descarcerare și acordarea primului ajutor calificat şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

„Intervenţie la o persoană conștientă prinsă sub tractor, unde un bărbat, de aproximativ 50 ani, pe un teren viran în localitatea Borşa, comuna Vlădeni. Se deplasează Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de intervenție cu module de descarcerare și acordarea primului ajutor calificat.

Și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

Victima a fost extrasă de sub tractor de către cetățeni. Este în SCR, echipajul de descarcerare revine la bază în timp ce 1 ASAS şi TIM-ul îşi continua deplasarea către locul evenimentului”, a transmis ISU Iasi.

Revenim cu detalii!

 

Comentarii
Adauga un comentariu