Titlurile zilei

Incident la Romanian Creative Week! O cameră de filmat mobilă a căzut peste invitați – FOTO/VIDEO, EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii

În această seară au avut loc ultimele evenimente din cadrul festivalului Romanian Fashion Week, însă s-a petrecut și un incident neplăcut.

UPDATE: Organizatorii Romanian Creative Week au transmis detalii despre incidentul produs la Iași.

„În seara de duminică, 26 mai 2024, în timpul show-urilor de fashion, un spectator a lovit brațul unei macarale video, care filma la fața locului. În urma impactului, brațul macaralei video a basculat și, din păcate, o spectatoare a fost atinsă de acesta. Ambulanța, care a fost prezentă permanent în perimetrul în care s-au desfășurat show-urile de fashion, pe parcursul tuturor celor trei zile de festival, a intervenit. Spectatoarea a fost transportată la Spitalul de Neurochirugie din Iași, unde i-au fost făcute toate investigațiile indicate de medici. După câteva ore, duminică seara, doamna a fost externată. Niciun alt spectator aflat în perimetru nu a fost afectat”, au transmis organizatorii Romanian Creative Week Iași.

Știre inițială

După primele prezentări de modă, o macara care manipula o cameră mobilă la care nu au fost montate contragreutățile a căzut peste invitați.

Din primele informații deținute de reporterii BZI au fost accidentate două persoane, dintre care una  a suferit răni la nivelul capului și a fost nevoie de intervenția medicilor.

La fața locului au intervenit de urgență paramedicii care au preluat-o într-un scaun cu rotile și au transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Și cea de-a doua victimă a fost transportată la o unitate medicală.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu