National

Incident violent în trafic! Un bărbat și-a urmărit soția și a bătut-o prin geamul mașinii

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incident violent în trafic Un bărbat și-a urmărit soția și a bătut-o prin geamul mașinii
Incidentul s-a produs în data de 18 aprilie

Un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost prins la graniţă, când încerca să iasă din ţară, fiind ulterior arestat.

”La data de 20 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 4 Poliţie au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă 53 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Secţia 4 Poliţie a fost sesizată, în jurul orei 22.00, de către o femeie, în vârstă de 38 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, soţul ei ar fi urmărit-o, iar când aceasta a oprit maşina, în dreptul unui imobil din Sectorul 1, bărbatul i-ar fi spart geamul cu un obiect contondent, după care ar fi agresat-o fizic, lovind-o de mai multe ori, cu acel obiect. Poliţiştii au demarat cercetările şi investigaţiile pentru depistarea bărbatului în vârstă de 53 de ani, bănuit de comiterea faptelor”, au transmis reprezentanții Poliției.

Incidentul s-a produs în data de 18 aprilie

Bărbatul a fost dat în consemn la graniţă, fiind depistat, la data de 20 apriilie 2024, de către poliţişti din cadrul Poliţiei de Frontieră Timiş, la un punct de trecere a frontierei.

”Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitului, acesta fiind condus, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Adauga un comentariu