Actualitate

Incisivul jurnalist Iosefina Pascal, la BZI LIVE: „Bode a săvârşit o faptă de tâlhărie. Într-o ţară normală, trebuia să aibă dosar penal ieri!” – VIDEO

Publicat: 12 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incisivul jurnalist Iosefina Pascal la BZI LIVE Bode a săvârşit o faptă de tâlhărie. Într-o ţară normală trebuia să aibă dosar penal ieri - VIDEO
Jurnalistul Iosefina Pascal la BZI LIVE

Jurnalistul Iosefina Pascal a dezbătut în emisiunea BZI LIVE verdictul dat de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj asupra tezei de doctorat a ministrului Lucian Bode. Amintim că UBB a transmis faptul că lucrarea ministrului de Interne este “profund viciată” și asta după o a doua analiză.

Iosefina Pascal a menționat de asemenea la BZI LIVE că mai multe personaje din lumea politicului și-au permis deseori să încalce legea, știind că oricum vor scăpa basma curată.

Iosefina Pascal discută subiectul tezei de doctorat a ministrului de Interne la BZI LIVE

În emisiunea de joi, 12 ianuarie, Iosefina Pascal a discutat despre verdictul acordat de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj asupra tezei de doctorat a ministrului Lucian Bode. Totodată, UBB a mai transmis și că se “confirmă și alte abateri de la etica cercetării decât cele reclamante anterior și analizate de Comisie”.

Revoltat la auzul acestei vești, minsitrul de Interne Lucian Bode a acuzat Universitatea Babeș Bolyai că a folosit o „judecată de valoare goală de semnificație academică” în analizarea tezei sale de doctorat.

„Am văzut ieri oameni supăraţi, pe bună dreptate totuşi. Dar aşa e reacţia când vedem un infractor.. și au zis ei că demisia că nu știu ce.. şi apoi îi cereau lui Ciucă să îl demită. Păi cui îi ceri? Tot unui plagiator?

Pe mine mă deranjează cum conduce Bode ministerul. Văd că se depopulează pe zi ce trece.

Eu mă mir de ce se mai miră oamenii. Ceea ce se întâmplă la MAI e ceea ce se întâmplă la SIE, SRI, STS, cu noi toţi! Domnul ăsta, Bode, şi mi-e greu să cred, că mi se pare un papagal.. De fapt conducatorul de facto al acestui PNL, ar fi acest Bode. Păi eu nu cred că omul ăsta a luat Bacu’ în primul rând, darămite să conducă PNL.

Şi pe cine întrebi din MAI, care nu e pus pe pile, o să îţi spună acelaşi lucru, că se duce dracului Poliţia Română. E plin MAI-ul de scandaluri. De vreo doi ani de zile, dom’le, apar numai poze cu comisari şefi de poliţie care petrec cu interlopi! Astăzi aflăm de exemplu, că a fost condamnată 4 ani tanti aia care a omorât două fetiţe pe trotuar, pentru că era beată rangă”, a spus Iosefina Pascal.

Iosefina Pascal: „Lucian Bode a săvârşit o faptă de tâlhărie”

Iosefina Pascal a reiterat nevoia de implicare a cetățenilor, pentru ca astfel de indivizi să nu își mai permită să stea liniștiți de fiecare dată când săvârșesc câte vreo mârșăvie.

„Lucian Bode a săvârşit o faptă de tâlhărie. Într-o ţară normală, trebuia să aibă dosar penal ieri! Să nu uităm că domnul Bode era în maşina de serviciu, șoferul de serviciu, în localitate, şi mergea cu 100 şi ceva la oră și i-a accidentat pe străinii ăia din Polonia. Şi nici în ziua de azi nu are anchetare penală. Dacă oamenii ăştia ar avea frică de justiţie…

Ţineţi minte ce au zis la motivarea lui Năstase, la dosarul respectiv, că l-au condamnat aşa, ca să dea exemplu pentru ceilalţi. Şi ce a urmat? Sunt cu duiumul cazuri de corupție!

Se întâmplă nasoale dacă faci nasoale. Și aici vine rolul cetăţenilor. Dacă pentru fiecare chestiune ar reacţiona, nu s-ar mai întâmpla aşa ceva. Ce aştepţi să se întâmple? Schimbarea vine de sus până jos! Şi oamenii trebuie să înţeleagă că nu o să se schimbe nimic dacă nu reacţionează. De ce stau oamenii degeaba? Nu înţeleg de unde cred ei ca o să vină salvarea…

Şi nu vorbim de un idol, ci de puterea unui om, unui singur om! Oamenii trebuie ca masă să reacționeze, pentru că tot masele sunt cele care aduc schimbarea. Dar schimbarea poate fi şi rea, dar e asumată, pe când noi nu ne mai asumăm nimic”, a conchis Iosefina Pascal.

Adauga un comentariu