National

Incredibil! A ajuns la spital cu semne evidente că născuse, dar fără bebeluş. Unde au găsit oamenii legii copilul

Publicat: 20 oct. 2019

O femeie din Brezoi, judeţul Vâlcea, a ajuns la spital cu semne evidente că născuse, dar fără bebeluş. Acum este cercetată de poliţişti. Oamenii legii au fost sesizaţi de către medicul care a consultat-o. Polițiștii au găsit copilul mort, într-o găleată din baia apartamentului unde locuieşte femeia.

”La data de 18 ocombrie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi au fost sesizaţi telefonic de către un doctor cu privire la faptul că, la o unitate spitalicească s-a prezentat o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de «retracţie de placentă», fiind trimisă în regim de urgenţă la o unitate spitalicească din judeţul Vâlcea unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, constatându-se starea de lăuzie.”, a transmis Poliţia Judeţeană Vâlcea.

Găsit mort într-o găleată din baie

Sursa citată a precizat că, în lipsa nou-născutului, au fost efectuate verificări pe raza oraşului Brezoi. S-a stabilit că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament. Acesta aparţine concubinului său, plecat la muncă în străinătate.

”S-a pătruns în apartament, iar în baie, sub mai multe obiecte de vestimentaţie a fost descoperit un recipient din plastic, tip găleată, iar în interiorul recipientului a fost descoperit cadavrul unui nou-născut de sex masculin”, au mai transmis poliţiştii.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală, continuându-se cercetările sub îndrumarea procuroului de caz, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brezoi.loading...

Adauga un comentariu